35 PROJE PROTOKOLÜ
YEREL YÖNETİM 29.11.2017 18:00:29 0

35 PROJE PROTOKOLÜ

35 PROJE PROTOKOLÜ

Adana Valiliği Sosyal Destek Programı Birimi (SODES) kurallarına uygun olarak hazırlanan ve Kalkınma Bakanlığı'nca onaylanan 35 projenin 'Protokol İmza Töreni', Vali Mahmut Demirtaş'ın katılımıyla gerçekleştirildi.
Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen protokol imza törenine Vali Mahmut Demirtaş'ın yanı sıra Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tümay, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik,
projeleri onaylanan kamu kurum ve kuruluşları ile yerel yönetimlerin temsilcileri katıldı.
Vali Mahmut Demirtaş, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, Kalkınma Bakanlığı'nca kabul edilerek desteklenen ve 8 Milyon 177 Bin TL. tutarında bütçeyle gerçekleştirilecek olan projelerin, 'eğitim, sosyal ve kültürel yaşam, sanat ve istihdam' alanlarında hayli faydalı sonuçlar sağlayacağına inandığını söyledi.sodes_vali_35proje (1)
Vali Mahmut Demirtaş'ın, Kalkınma Bakanlığı ile projeleri hazırlayan kuruluş temsilcilerine teşekkür ettiği tören, proje paydaşları ile protokolların imzalanmasıyla son buldu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°