“SEYHANLILARA VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTACAĞIZ”
YEREL YÖNETİM 17.04.2024 22:54:00 0

“SEYHANLILARA VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTACAĞIZ”

Makamda oturmayıp Seyhan’ın sorunlarına acil neşter vurmaya kararlı olduklarını belirten Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, değişik birim müdürlüklerinin yanı sıra tesis ziyaretlerini de sürdürüyor.

Seyhanlıların kendilerine güvenmesini isteyerek daha güzel bir Seyhan’a kısa zamanda kavuşulacağını söyleyen Belediye Başkanı Oya Tekin,  Seyhanlılara verdikleri  “Etkili ve verimli bir belediye yaratma ” sözünü yerine getirmek için kolları sıvadıklarını kaydetti. Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, “ Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, Fen İşleri Müdürlüğümüz, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ile Kompost Üretim Tesisimizi ziyaret ederek Seyhanımız için gece gündüz çalışan personellerimizle bir araya gelip mevcut durum, işleyiş ve hizmetlerimizi nasıl geliştirebileceğimizi konuştuk” dedi.

Hiç bir mazerete sığınmadan Seyhan’ı daha iyi bir noktaya taşıyabilmek adına önemli projelerin bir bir hayata geçirileceğini belirten Tekin, “Yapacak çok işimiz var. Bunun içinde çok çalışmamız gerekiyor. Herkes görev sorumluluğu çerçevesinde hareket ederek ilçemizin hak ettiği noktaya gelmesine katkı sağlayacak” şeklinde konuştu.

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’e ziyaretlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan’da eşlik etti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

27.1° / 18.7°