ABB BAŞKANI KARALAR KÖYLERDE HİZMETLERİNİ ANLATIYOR
Manşet Haber 2.05.2023 15:33:19 0

ABB BAŞKANI KARALAR KÖYLERDE HİZMETLERİNİ ANLATIYOR

ABB BAŞKANI KARALAR KÖYLERDE HİZMETLERİNİ ANLATIYOR






14 Mayıs’ta 13. Cumhurbaşkanlığı ile 28. dönem milletvekilliği seçimi gerçekleştirilecek.  Millet İttifakı karış karış Türkiye’yi gezerek Kemal Kılıçdaroğlu’na oy istiyor. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li Başkanı Zeydan Karalar ise Adana’nın köylerinde hizmetlerini anlatıyor. Yanında CHP Milletvekillerinin de bulunduğu medyaya gönderilen fotoğraflarda görülmesine rağmen ne Milletvekillerinin adlarına yer veriliyor, nede milletvekili adaylarının çalışmalarına.





Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından medya kuruluşlarına gönderilen basın bülteni aynen  şöyle:





“Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, merkez ve kırsal ilçelerin mahallelerinde, köylerinde halkla buluşup sohbet etmeye, sorunları dinleyip anında çözüm üretmeye devam ediyor. Karataş ilçesinin Tuzla, Gökkaya, Kırmızıdağ, Bahçe, Bebeli ve Adalı köylerini ziyaret eden Başkan Zeydan Karalar, yoğun sevgi gösterileri ile karşılandı.





Konuşmalarında Türkiye’nin birleştirici, pozitif bir dile ihtiyacı olduğunu belirten Başkan Zeydan Karalar, “Biz Adana’mızın dört bir yanına, vatandaşın kime oy verip vermediğine bakmadan, eşit şekilde hizmet götürüyoruz. Ayrıştırmak, ötekileştirmek ülkemizin lehine sonuç vermez. Halkımıza daha iyi hizmet için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz ve tempomuzu artırarak buna devam edeceğiz. Millet İttifakı hükümetinde bizim de gücümüz artacak ve kentimize hizmeti bir başka boyuta taşıyacağız” dedi.





Karataş’ın muhtarlarıyla da bir araya gelen Başkan Zeydan Karalar, sorunları dinledi ve çözümü için gerekenleri yapacaklarını açıkladı.”



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32° / 18.5°