ADANA ECZACI ODASINA ‘ALTIN HAVAN ÖDÜLÜ’
Manşet Haber 27.12.2023 21:04:26 0

ADANA ECZACI ODASINA ‘ALTIN HAVAN ÖDÜLÜ’

ADANA ECZACI ODASINA ‘ALTIN HAVAN ÖDÜLÜ’

“Olağanüstü Koşullarda Eczacılık Hizmetini Sürdürme Ödülü” Adana Eczacı Odasına verildi.

Ülkemizi sarsan Kahramanmaraş merkezli depremlerde 7/24 fedakârca görev yapan, depremzedelerin ilaç, tıbbi malzeme, bebek malzemesi ihtiyacını kesintisiz karşıladığı için Eczacı Dergisi ‘Altın Havan Ödülü’nün Adana Eczacı Odasına verilmesini kararlaştırdı.

“Olağanüstü Koşullarda Eczacılık Hizmetini Sürdürme Ödülü” Adana Eczacı Odası ile birlikte 6 Bölge Eczacı Odasına da verildi.

İstanbul’da düzenlenen ödül töreninde ödülü alan Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ, yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Bu ödülü asrın depremin sürecinde odamızda kurduğumuz ilaç dağıtım ve tasnif merkezinde, Hatay ve İskenderun sahra eczanelerinde, fedakarca görev alan, gönüllü olan tüm meslektaşlarımız adına almanın gururunu yaşıyorum. 28 sahra eczanesinde 74 gün boyunca görev alan 4500 meslektaşımıza ve destekleriyle yaraları saran 44.500 meslektaşımıza teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunarız. Mesleğimizle, Meslektaşlarımızla ve meslek örgütlerimizle gurur duyuyoruz. Devletimize ve halkımıza zor günlerde eczacı olarak yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.Bu “Olağanüstü Koşullarda Eczacılık Hizmetini Sürdürme Ödülü”nü almak evet bizleri onure etti ama keşke deprem hiç yaşanmasaydı. Böyle afetlerin yaşanmaması dileğimizdir. Olası doğal afetlere karşı tedbirli olmak zorundayız. Her meslek gurubu önlemlerini almalıdır. Bize bu altın ödüle layık gören herkese şükranlarımızı sunuyorum”

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°