Adana
Manşet Haber 29.12.2015 13:41:38 0

Adana'da Türk Halk Müziği Ziyafeti

Adana'da Türk Halk Müziği Ziyafeti

Feridun Dalgınlı Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından konser düzenlendi (6)Feridun Dalgınlı Türk Halk Müziği Topluluğu yılın son konserinde Adanalılara unutamayacakları bir gece yaşattı.

Feridun Dalgınlı, çeşitli meslek gruplarında görev yapan gönüllülerden oluşan Türk Halk Müziği topluluğunun önemli mesafe kaydettiğini, amaçlarının Adana’da müzikseverleri bir çatı altında toplamak olduğunu söyledi.

Feridun Dalgınlı Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından konser düzenlendi (4)Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro salonunda sahne alan aralarında doktor, sağlık çalışanı polis, gardiyan, eczacı ve çeşitli serbest meslek gruplarından oluşan Feridun Dalgınlı Türk Halk Müziği Topluluğu, Türk Halk Müziğinin en güzel eserlerinden oluşan repertuarı seslendirdi. Korodaki Türk Halk Müziği Gönüllüleri, seslendirdikleri birbirinden güzel eserlerle salonu dolduran dinleyicilerin kulaklarının pasını sildi.

Feridun Dalgınlı Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından konser düzenlendi (2)Feridun Dalgınlı Türk Halk Müziği Topluluğu konserinde bir de sürpriz yaşandı. Son günlerde sevilen sanatçı Koray Avcı tarafından seslendirilen ve popüler olan “sen” şarkısının bestekarı Adanalı sanatçı-bestekar Feyzullah Eti sahne aldı ve kendi bestesi “Sen” adlı parçayı seslendirdi.

Feridun Dalgınlı Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından konser düzenlendi (3)Feridun Dalgınlı kendi adını taşıyan Türk Halk Müziği topluluğunun yeni yılda da konserlerini sürdüreceğini, Adana’da oluşturdukları Türk Halk Müziği dostlarının Adanalılara hizmetini sürdürmeye devam edeceğini kaydetti. Dalgınlı,”Amacımız Türk Halk Müziğini Adanalılara daha çok sevdirmek. Oluşturduğumuz bu topluluğu daha da geliştirmek.” şeklinde konuştu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

36.3° / 20°