Ak Parti Adayı  Karaarslan: Halkımızın gülen yüzü gören gözü olacağız
Manşet Haber 4.02.2014 19:29:55 0

Ak Parti Adayı Karaarslan: Halkımızın gülen yüzü gören gözü olacağız

Ak Parti Adayı Karaarslan: Halkımızın gülen yüzü gören gözü olacağız

cafer_akpcovaAK Parti Çukurova İlçe Belediye Başkan Adayı Dr.Cüneyt Karaarslan, Çukurova Gazeteciler Cemiyet Başkanı Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü, Çukurova’da sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere büyük önem vereceklerini söyledi.

Çukurova’ya kongre ve konferans salonları kazandıracaklarını ifade eden Karaarslan, ilçede modern şehirciliğin en güzel örneklerini sunmak için çalışacaklarını dile getirdi. Yeni ve modern yüzüyle Çukurova’da kadınlara , gençlere, engellilere, öğrencilere geniş imkanlar sunacaklarını belirten Karaarslan, “Çukurova’da partimizin ve halkımızın gülen yüzü, gören gözü olacağız” dedi.

Çukurova İlçesi’nde muhasebecilik, danışmanlık, hayat koçluğu ve basın – yayın dünyasını ilgilendiren, rahat iletişim kurulabilen, modern çizgilerle donanmış bir Basınköy Projesi’ni hayata geçireceklerini ifade eden Karaarslan, “Şeffaf belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğiz. Baraj Gölü çevresini ve Adnan Menderes Bulvarı’nı kültürel ve modern amaçlara hizmet eden bir görünüme kavuşturacağız. Adanalılar hafta sonları sadece AVM’lere değil, göl çevresinde oluşturacağımız piknik ve mesire alanlarına gidecek. Kentsel dönüşüm ve kentsel tasarıma hazır şekilde bekleyen Çukurova’yı misyon ve vizyonumuzla en güzel şekilde yöneteceğiz. İlçede otopark sorunu olmayacak. Kamu kurum ve kuruluşları Çukurovalıya kendi ilçesinde hizmet edecek. Biz boş vaatlerin partisi değiliz. Artık laf ebeliğiyle siyaset yapanlar tarihe gömüldü. AK Parti icraat partisidir” diye konuştu.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ise Çukurova’nın Adana’nın gözbebeği  olduğunu, ilçenin dünyanın en güzel yaşam merkezi haline gelebileceğini söyledi. Esendemir, Adana’ya ve Adanalıya hizmete dönük tüm projelerde yer alabileceklerini vurgulayarak, başarılar diledi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°