AK PARTİ ADAYI HALİL NACAR’DAN İLGİNÇ PAYLAŞIM
25.02.2024 22:05:00 0

AK PARTİ ADAYI HALİL NACAR’DAN İLGİNÇ PAYLAŞIM

Ak Parti’nin Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr. Halil Nacar’ın, “7’den 70’e tüm hemşehrilerimizin yüzünün güldüğü bir Yüreğir için...” ifadelerinin yer aldığı paylaşım dikkat çekti.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Ak Partili Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in yerine, İl Sağlık Müdürlüğü’nden istifa eden Dr. Halil Nacar Yürğir Belediye Başkan Adayı gösterildi.

Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr. Halil Nacar, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstasyon meydanında kürsüye davet edildi. Mitingdekileri selamlayan ve Erdoğan tarafından eli kaldırılan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Halil Nacar, bu anı sosyal medya X hesabından şu ifadelerle paylaştı:

“7’den 70’e tüm hemşehrilerimizin yüzünün güldüğü bir Yüreğir için Üreten, kalkınan, geleceği güvenle kucaklayan bir Yüreğir için Farklılıklarının zenginliğiyle tüm insanlığa örnek olacak bir Yüreğir için Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde, Türkiye Yüzyılına yakışır biçimde Birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız!

Nacar’ın bu paylaşımı, Yüreğir Belediyesini 5 yıl süreyle Ak Partili Fatih Mehmet Kocaispir tarafından yönetildiği unutuldu mu? sorusu akıllara geldi.  Nacar bu paylaşımla ne demek istemiş olabilir?

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°