AKP seçmeni İstismar etti
Manşet Haber 17.10.2015 18:01:28 0

AKP seçmeni İstismar etti

AKP seçmeni İstismar etti

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, 13 yıllık AKP iktidarında devletin kurumları ile milli ve manevi değerlerinin tahrip edildiğini belirterek, “Milletimiz 1 Kasım’da bu bozuk düzene son verecektir” dedi.

Seyfettin Yılmaz, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, MHP Genel Başkan Yardımcısı, Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya ve milletvekili adayları ile birlikte Karafatma Caddesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu, vatandaşlarla sohbet etti.
Yılmaz, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni ortadan kaldırmak ve Türk Milleti’ni bölmek isteyenlere karşı kurtuluş mücadelesi olduğunu vurguladı. Yılmaz, AKP’nin antidemokratik, vesayetçi, kayırmacı, hukuk tanımaz, özgürlükleri kısıtlayıcı bozuk düzeninin 7 Haziran seçimleri sonrasında  tırmanan terör olaylarıyla ülkenin kaos ve kargaşa ortamına sürüklendiğini anlattı.
“ SEÇMENİ İSTİSMAR ETTİLER”

AKP iktidarının kendisine oy veren dinine, diyanetine bağlı insanları istismar ettiğini kaydeden Yılmaz, “Muhafazakar hükümetiz’ diyenler değerlerimizin içine boşalttı. AKP hükümeti döneminde resmi kayıtlara göre uyuşturucu kullanımı ilkokul çağrına düşmüş, yüzde 1750 oranında artmıştır. Bir milletin ayakta kalmasının sağlayan en temel unsur olan güçlü aile yapısı tahrip edilmiş, boşanmalar yüzde 1500 oranında artmıştır. Zinanın suç olmaktan çıkarıldığı bir süreçte fuhuş oranı yüzde 1000’leri aşmıştır. İşte bu rakamlar değerlerimizin içinin boşaltıldığını açıkça ortaya koymaktadır. Haramla helalin birbirine karıştığı, ülkeyi soymayı mübah sayan fetvaların verildiği, insanı değerlerimizin yok edildiği bir süreç yaşanıyor” diye konuştu.

1 Kasım’da milletin desteğiyle işbaşına geçecek MHP iktidarının tüm bu tahribatlara son vereceğinin vurgulayan Yılmaz, yoksullukla savaşacaklarını, yolsuzlukla ve terörle mücadele edeceklerini, devlet ve yönetim reformuyla çürümenin önüne geçeceklerinin altını çizdi.

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°