ASGD ADANA ŞUBE’DE KAN DEĞİŞİMİ
Manşet Haber 2.04.2017 14:26:21 0

ASGD ADANA ŞUBE’DE KAN DEĞİŞİMİ

ASGD ADANA ŞUBE’DE KAN DEĞİŞİMİ

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği(ASGD) Adana Şubesi Başkanlığına Mustafa Boz seçildi.
Türk İş Adana Bölge Başkanlığı toplantı salonunda yapılan ASGD Olağan Genel Kurulunda şube başkanı ve Genel Başkan yardımcısı Arif Basri Baş Onursal Başkanlığa getirildi.
Divan Başkanlığı’na ASKF Başkanı Ali Gülleri, kurula ise İzzettin Turgut, Mustafa Uğur Kızıl ve Nedim İnce seçildi.
Divan Başkanı Ali Gülleri yaptığı konuşmasında, kongrelerin derneklerin hareketlilik kazanmasına vesile olduğunu, kendisinin de artık ASKF Başkanlığına aday olmayacağını, gençlerin önünün açılması gerektiğini söyledi.asgd_adana_mustafa_boz (1)
ASGD Başkanı A. Basri Baş’ın açış konuşmasının ardından yönetim ve denetim kurulu raporları okundu ve üyelercee ibra edildi. Daha sonra yönetim ve denetim kurulunun yanı sıra merkez delegeliği seçimine geçildi. Yapılan seçim sonucunda,
Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine; Mustafa Boz, Halil Akılevi, Dursun Dağtekin, Şahin Özer, Hamza Güngör ,Denetim Kurulu Üyeliklerine Ali Boz, Yusuf Savaş Kürklü ve Engin Besler, merkez delegeliklerine ise Mustafa Boz, Halil Akılevi, Dursun Dağtekin, Şahin Özer, :Hamza Güngör Ali Boz ve İsmail Başkan seçildi.
ASGD Adana Şube Başkanlığına seçilen Mustafa Boz, genel kurula katılanlara teşekkür ederek, “Genel kurulumuzun öncelikle spor basınımıza ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Genel merkezimiz, spor basınımızın görevlerini yerine getirirken karşılaştığı sorunların çözümüne katkıda bulunmak için çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca spor sahalarına giriş ve akreditasyon konusunda bürokratik engelleri aşmak için verdiğimiz kararlı mücadeleyi sürdüreceğiz. İnancımız tamdır, el ele yeni yönetimimiz ve Adanalı Sporseverlere ile birlikte çok güzel işlere imza atacağız kimsenin şüphesi olmasın. “ dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°