AYYÜCE TÜRKEŞ  SONER ÇETİN İLE SEÇİM MERKEZİNİ AÇTI
SİYASET 23.02.2024 20:46:00 0

AYYÜCE TÜRKEŞ SONER ÇETİN İLE SEÇİM MERKEZİNİ AÇTI

Aday gösterilmeyince CHP’den istifa ederek İyi Parti’den Belediye Başkan Adayı olan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yeni partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışını İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce T

Aday gösterilmeyince CHP’den istifa ederek İyi Parti’den Belediye Başkan Adayı olan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yeni partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışını İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş ile birlikte yaptı.

İyi Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Soner Çetin, İyi Parti Çukurova Seçim Koordinasyon merkezi açılışında Ayyüce Türkeş ile birlikte kurdele kesti. Ayyüce Türkeş, Soner Çetin’in elini kaldırarak  oy ve destek istedi. Türkeş, sosyal medya hesabından seçim merkezi açılışını şöyle duyurdu:

İYİ Parti Çukurova Seçim Koordinasyon Merkezi'mizin açılışında, Çukurovalı hemşehrilerimizle bir araya geldik. Açılışımızı mitinge çeviren tüm Çukurovalılara gönülden teşekkür ederim. Adana'mız, Çukurova'mız ve tüm ilçelerimiz 31 Mart'ta İYİ Belediyecilik ile tanışmaya hazırlanıyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°