Berkin Elvan Satranç Turnuvasına duygusal final
SİYASET 14.03.2016 15:12:20 0

Berkin Elvan Satranç Turnuvasına duygusal final

Berkin Elvan Satranç Turnuvasına duygusal final

Seyhan Belediyesi’nin Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Adana Şubesi ile birlikte düzenlediği ‘Berkin Elvan Satranç Turnuvası’nın ödül törenine baba Sami Elvan’ın katılması duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Berkin_Elvan_Turnuva (7) Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen Berkin Elvan Satranç Turnuvası’na 147 satranç oyuncusu katıldı. 3 ayrı kategoride yarışan oyuncuların dereceye girenlerine ödülleri 13 Mart Pazar günü aynı yerde yapılan sade bir törenle verildi. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın hazır bulunduğu ödül töreninin sürprizi etkinliğe adı verilen Berkin Elvan’ın babası Sami Elvan’ın da törende hazır bulunmasıydı.

Berkin Elvan Satranç Turnuvası’na katılan tüm öğrencilere Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve baba Sami Elvan tarafından Katılım Belgesi ve Katılım Madalyası verildi. İki gün süren turnuvada dereceye giren öğrencilerde ödüllerini Başkan Karalar ve baba Elvan’dan aldı. Satranç Turnuvası ödül töreninin ardından Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde izleyiciler için Erdal Güney Konseri düzenlendi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°