BU DÖNEMDE TATİL YAPMA LÜKSÜMÜZ YOK
Manşet Haber 6.08.2017 14:17:29 0

BU DÖNEMDE TATİL YAPMA LÜKSÜMÜZ YOK

BU DÖNEMDE TATİL YAPMA LÜKSÜMÜZ YOK

CHP Adana Milletvekili Av. Elif Doğan Türkmen, TBMM’nin tatil kararının Adalet arayışına engel olmayacağını söyledi.
Adana’da ilkçe ve mahalle gezilerini sürdüren CHP Milletvekili Türkmen, bu kadar büyük sorunların yaşandığı, haksız, hukuksuz, adaletsiz bir dönemde tatil yapmak yerine, vatandaşla iç içe olduğunu, sorunlarını dinleyerek ve çözüm önerileri ürettiklerini ifade etti.
Elif Doğan Türkmen,, Cumhuriyeti ve değerlerini, hak ve özgürlükleri savunan Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir milletvekili olarak, Türkiye’nin içinde bulunduğu bu zor günlerde tatil yapma lüksü olamayacağını belirtti. Türkmen yazılı açıklamasında şöyle dedi:
“Sırça köşklerinden oturup halkı izleyenler tabii ki vatandaşın neye ihtiyacı olduğunu bilemez, göremez. Biz bulduğumuz her fırsatı vatandaşımız ile geçiriyor, onlar ile gülüyor, onlar ile ağlıyoruz. Ki daha çok ağlıyoruz. Çünkü bu ülkede yaşayan 80 milyon vatandaşının her birinin gerçekten Adalet’e ihtiyacı var. AKP, Adalet’te de Kalkınma’da da sınıfta kaldı. Biz CHP olarak, parti gözetmeksizin, Hak-Hukuk-Adalet isteyen her bireyin yanındayız” CHP Milletvekili Elif Doğan Türkmen,, Cumhuriyetimizin tüm değerlerini sonsuza kadar yaşatmak için savunmaya ve mücadele etmeye devam edeceğini, gerekirse bu uğurda şehit olmayı göze alan bir partinin neferi olduğunu belirtti. Türkmen,, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü sonrasında ortaya çıkan toplumsal uyanışın tam ve gerçek demokrasiyle, kardeşçe, huzur içinde yaşanacak günlere delalet olduğunu kaydetti.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°