BULUT:  SEÇİME ÖZ EVLATLARIMIZLA GİRECEĞİZ
Manşet Haber 16.11.2023 22:05:56 0

BULUT:  SEÇİME ÖZ EVLATLARIMIZLA GİRECEĞİZ

BULUT:  SEÇİME ÖZ EVLATLARIMIZLA GİRECEĞİZ

CHP’nin Medya ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, “Seçime ithal adaylarla değil, partimizin öz evlatlarıyla gireceğiz ve kazanacağız!” dedi.

Burhanettin Bulut yıllar sonra ilk kez Adana’dan Parti Meclisi ve MYK’da görev aldı. CHP’nin Medya ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirilen Burhanettin Bulut, Adana İl binasında Genel Başkan gibi karşılandı.

CHP İl binasında kendisini karşılayanlara teşekkür eden Burhanettin Bulut, önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında “Önseçim” ile ilgili hiçbir ifadeye ver vermeyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut,  31 Mart seçimlerinde Adana Büyükşehir, Seyhan, Çukurova, Ceyhan ve İmamoğlu’ndan sonra Tufanbeyli, Yumurtalık, Karataş ve Yüreğir Belediye Başkanlıklarını da kazanacaklarını iddia ederek, “Sosyal demokrat anlayışı yerleştireceğiz. En büyük değişim kendi evlatlarımızla olacak. Seçime ithal adaylarla değil, partimizin öz evlatlarıyla gireceğiz ve kazanacağız!” şeklinde konuştu.

 

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32° / 18.5°