CHP İl Sekreterinden İstifa
Manşet Haber 21.07.2014 00:15:22 0

CHP İl Sekreterinden İstifa

CHP İl Sekreterinden İstifa

nadir_mayaogluchpCHP Adana İl Sekreteri Nadir Mayaoğlu görevinden istifa ettiğini açıkladı.

ADANA HABER GAZETESİ’nin “Sümer’e Tepki İstifası” başlığı ile manşetten verdiği bu konudaki haberi şöyle:

“Cumhurbaşkanlığı seçimi dolayısıyla görevden alınması ötelenen Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Orhan Sümer fırsatı ganimete çevirmek için atağa kalktı. Muhaliflerini disiplin yolu ile sindirmeyi amaçlayan Sümer, meclis listelerine gösterilen tepkiler nedeniyle ters düştüğü iddia edilen Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş ile de yeniden işbirliği yapmaya başladı, ancak Sümer'in çabaları ters tepiyor.

Yerel seçimler öncesi yaşanan istifalarla ili yönetemez hale gelen Sümer'e son darbe İl Sekreteri Mustafa Nadir Mayaoğlu'ndan geldi. Partinin tüm işlerini sırtlayan ve doğru bir rotada gidilmesi için çaba harcayan Nadir Mayaoğlu olumsuzluklara daha fazla dayanamayarak İl Sekreterliği ve Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti. Sümer'e tepkili olan Mayaoğlu'nun CHP üyeliği ise devam ediyor.sumer_istifa_nadir_mayaoglu

Mayaoğlu'nun istifasını sözlü olarak Sümer'e iletip 'Cumhuriyet Halk Partisi İl Sekreterliği görevinden ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa ediyorum' şeklindeki dilekçesini de parti müdürü Ali Akar'a elden teslim ettiği öğrenildi. Sümer ve Karakuş'un dikkatleri başka yere çekmek için dedikoduya başladıkları da parti kaynaklarından gelen bilgiler arasında. Tek başına kalan Sümer'in ne kadar direneceği bilinmiyor.

Mustafa Nadir Mayaoğlu ve Adil Paşa gibi dürüst ve etkili isimler sayesinde parti tabanında bir süre kabul gören Sümer, aynı ikiliyi yerel yönetimlerle ilişkiler konusunda da by pas etmişti. CHP grubunun şaibelerle anılmasına adeta önayak olan Sümer'in aday belirlenme sürecindeki kişisel tercihleri ve kişisel beklentilerden kaynaklanan hatalarıyla CHP Adana'da beklenen sonuçları alamamıştı.”

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°