CHP’li Vekillerden Şahin Özer’e Cezaevinde Ziyaret
Manşet Haber 22.11.2015 11:49:23 0

CHP’li Vekillerden Şahin Özer’e Cezaevinde Ziyaret

CHP’li Vekillerden Şahin Özer’e Cezaevinde Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) CHP İzmir Milletvekili ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Eski Başkanı Atilla Sertel, Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir’le birlikte gazeteci Şahin Özer’i cezaevinde ziyaret etti.

atilla_sertel_cgc_Ceyhan Açık Ceza ve Tutuk Evi’nde günlerinin geçmesini bekleyen gazeteci Şahin Özer’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Tümer, Sertel ve Esendemir, Türkiye’de gazetecilerin zor şartlar altında görev yapmaya çalıştığını vurguladı.
Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şahin Özer’in radyosunda dinlettiği bir şarkıdan dolayı aylarca tutuklu kalmasından duydukları üzüntüyü paylaşan Tümer, Sertel ve Esendemir, “Yerel gazete, radyo ve televizyonlar aylık masraflarını karşılayamaz durumda yaşam mücadelesi veriyor. Basın özgürlüğü konusunda da büyük sıkıntıların yaşandığı ülkemizde gazeteci arkadaşlarımızın içinde bulunduğu zorluklar göz önüne alınarak hareket edilmeli. Şahin arkadaşımızı bir an önce aramızda görmeyi diliyoruz” diye konuştu.
Özer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özer, “Bu zorlu günlerimde beni yalnız bırakmadığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32° / 18.5°