CINGÖZLER’DEN ÇUKUROVA’YAVIZYON PROJELER
SİYASET 9.03.2024 01:10:00 0

CINGÖZLER’DEN ÇUKUROVA’YAVIZYON PROJELER

MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Firdevs Cingözler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde "Çukurova'ya Vizyon Projeleri’ni açıkladı.

MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Firdevs Cingözler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde "Çukurova'ya Vizyon Projeleri’ni açıkladı.

Park Vadi Tesisleri’nde yapılan toplantıda konuşan Cumhur İttifakı Çukurova Belediye Başkan Adayı Firdevs Cingözler, “Bugün Dünya Kadınlar Günü. Kadının ekonomik, sosyal ve siyasal anlamda güçlenmesini sağlamak amacıyla 113 yıldır kutlanan bugün bize bir şey söylüyor: Ayağa kalk ve gücünü göster. Peki ama nasıl? Hiç kuşkusuz dayanışmayla, sevgiyle ve hep birlikte. Biz de diyoruz ki Çukurova'yı hep birlikte yönetmeye talibiz. Uzun yıllardır siyasetin içinde yer alan biri olarak Çukurova’nın sorunlarını iyi biliyorum” dedi.

Cingözler, altyapı, toplu ulaşım, bozuk yollarla; semt pazarlarında çok sayıda sıkıntılar olduğunu dile getirdi, “Gençlerin, çocukların rahatlıkla sosyalleşebileceği alanlarımız bulunmamakta. Kadınlarımızın, yaşlılarımızın kent yaşamına dair talepleri var. Sorunların hepsine hakimiz ve somut projelerle geliyoruz. Halkımızın altyapı, üstyapı sorunu olmayan, sosyal donatı alanları ile huzur ve güven ortamıyla daha yaşanılabilir bir Çukurova hayaliyle yola çıktık. Hedefimiz şehrimizde bugüne kadar görmezden gelinen sorunları çözerek halkın yüzünü güldüren belediyecilik örneği sergilemektir. Bu hedef doğrultusunda Çukurova ilçemiz için projelerimizi belirlerken kentin bilinciyle temel ihtiyaçları dikkate aldık” şeklinde konuştu.

Çözüm üreten, geleceği inşa eden, sağlık ve sosyal belediyecilik odaklı halkın hayatını kolaylaştıran ve değer katan projeler için bütün bilgi birikimlerini ortaya koyduklarını söyleyen Cingözler, şunları söyledi:

 “Ciddi bir ekiple Çukurova için gece gündüz demeden, bu projeleri hayata geçirmeye hazırız. Projelerimizin başında yer alan Atatürk Kent Meydanı projemiz ilçemizin ilk kent meydanı olma özelliğini taşıyacaktır. Hepinizin bildiği üzere 6 Şubat depremlerinde ne yazık ki çok acı deneyimler yaşadık. Ülkemizde deprem gerçeği ile yaşamayı öğrenmek zorunda olduğumuzu bildiğini kaydeden Cingözler, deprem başta olmak üzere; kadın, çocuk, yaşlı, genç ve daha birçok kişinin hayatını kolaylaştıracak projeleri olduğunu aktardı.”

Cigözler’in proje tanıtımına, MHP Genel Başkan Yardımcımız  Mevlüt Karakaya ,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, MHP Adana Milletvekili  Muharrem Varlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, MHP ve AK Parti Adana İl Başkanları,  İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve Adaylar, Odalar, Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlar ile partililer katıldı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°