Çinkılıç’tan, şehit ailelerine ziyaret
Manşet Haber 7.10.2013 00:45:46 0

Çinkılıç’tan, şehit ailelerine ziyaret

Çinkılıç’tan, şehit ailelerine ziyaret

rukiye_muhtarCHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve İl Kadın Kolları Başkanı Av. Rukiye Çinkılıç, kadın muhtarları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Çinkılıç, “Bu nedenle sorunların en doğru çözümünü kadınlar daha iyi bilir. Kadınlar iktidara gelirse sorunların düzeleceği kanaatindeyim” dedi.
Cemalpaşa Mahallesi Muhtarı Ayşe Eren, Pınar Mahallesi Muhtarı Saniye Çelik ve Güzelyalı Mahallesi Muhtarı Yasemin Özder’i ziyaretinde kadınların siyasette daha etkin yer alması gerektiğinin altını çizen Av. Çinkılıç, kadın muhtarlardan destek istedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin tarihinde belediye başkanlığına talip olan ilk kadın olduğunu belirten Av. Çinkılıç, kadınların da bu tür görevleri çok iyi bir şekilde yapabileceğini göstermek istediğini söyledi. Muhtarlar Ayşe Eren, Saniye Çelik ve Yasemin Özder de kadın kotasının artırılması gerektiğini belirterek, kadın adayları sonuna kadar destekleyeceklerini ifade ettiler.

Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni de ziyaret eden Av. Rukiye Çinkılıç, Dernek Başkanı Emine Kunt’la fikir alışverişinde bulundu. Kadınların etkinliğinin siyaset anlayışını değiştireceğine vurgu yapan Av.  Adayı Rukiye Çinkılıç, “Evini, çocuklarını, çevresini ve bölgesini düşünerek hareket eden, tüm alanlarda duyarlılıklarıyla bilinen kadınlar siyasete ve yerel yönetimlere farklı bir bakış açısı getirecektir. Bu anlayışın hakim olması için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.  Önce kendi kapımızın önünü süpürmemiz ve yerelde iktidar olmamız gerekiyor. Bu nedenle Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı oldum. Büyükşehir’de partimin oy oranını yükselteceğime de inanıyorum” diye konuştu

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°