ÇOLAK’A CHP ZİYARETİ
SİYASET 19.03.2024 00:06:00 0

ÇOLAK’A CHP ZİYARETİ

Adana’da 2 dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan M. Selahattin Çolak’ı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut ve Çukurova Belediye Başkan Adayı Emrah Kozay’dan sonra, Yeğeni Adana Milletvekili Orhan Sümer ile Yüreğir

Adana’da 2 dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan M. Selahattin Çolak’ı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut ve Çukurova Belediye Başkan Adayı Emrah Kozay’dan sonra, Yeğeni Adana Milletvekili Orhan Sümer ile Yüreğir Belediye Meclisi üyesi kardeşi Ertan Sümer, Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı, Adana Milletvekili Müzeyyen Şevken ile İl Başkanı Anıl Tamburoğlu ziyaret etti.

CHP Geçmiş Dönem Milletvekili ve Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı Selahattin Çolak ziyaretini sosyal medya hesabından, “Milletvekillerimiz Müzeyyen Şevkin, Orhan Sümer, İl Başkanımız Anıl Tanburoğlu ve Yüreğir İlçe Başkanımız Sabri Sarı ile birlikte kendisi de Yüreğirli olan hemşehrim Adanamız'ın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Çolak'ı ziyaret ettik. Yüreğir'de gerçekleştireceğimiz projelerimizi kendisiyle paylaştık. Nazik ev sahipliğinden dolayı büyüğümüz Sayın Selahattin Çolak'a şükranlarımı sunuyorum.” ifadeleri ile paylaştı.


Anahtar Kelimeler: ÇOLAK’ ZİYARETİ

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°