Coş ve Büyük Sakarya’da Buluştu
Manşet Haber 11.06.2014 00:38:14 0

Coş ve Büyük Sakarya’da Buluştu

Coş ve Büyük Sakarya’da Buluştu

Adana Valiliğinden Sakarya Valiliğine atanan Vali Hüseyin Avni Coş yeni görevine başladı. Sakarya Valiliği Resmi Daireler Kampüsü’nde İl protokolü ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Hüseyin Avni Coş görevi Vali Mustafa Büyük’ ten devraldı.cos_buyuk (1)

Devir teslim töreninde düşüncelerini ifade eden Vali Büyük; ‘‘Çok değerli Valimize görevinde başarılar diliyorum. Hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum dedi’’

Vali Hüseyin Avni Coş basın mensuplarına yaptığı ilk açıklamada, şöyle konuştu:

”Valimizden teslim aldığım hizmet bayrağını iyi taşımaya, ona sahip çıkmaya gayret göstereceğiz. ‘‘Halka hizmet hakka hizmettir.’’ Anlayışı içerisinde en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. Sakarya ve Sakaryalılara hizmet etme onurunu bize bahşeden tüm devlet büyüklerimize özellikle Saygıdeğer Başbakanımıza teşekkür ediyorum. Sakarya'ya ve Sakaryalılara hizmet etmek gerçekten bir büyük onurdur. Bu onura layık olmaya gayret edeceğiz. Vatandaşlarımıza daima elimizden gelenin en iyisini vermeye çalışacağız. Buradaki varlık sebebimiz hizmet. Vatandaşımıza hizmet etmek. Buradaki bütün devlet kurumlarının sebebi Aziz Sakaryalı hemşerilerimizdir. Onlar olmasaydı bu teşkilatlar olmazdı. Dolayısıyla hemşerilerimizi mutlu etmek, onlara varlık sebebimizin gereği olarak elimizden gelenin en iyisini vermek için gayret sarf edeceğiz. İyi yapanları, iyi çalışanları, güzel hizmet yapanları takdir edeceğiz. Yani testiyi doldurup getirenle kırıp getirene aynı şekilde muamele etmeyeceğiz.”

Adana Valiliği görevine atanan Mustafa Büyük, başta Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş olmak üzere il protokolü ve vatandaşlar tarafından Valilik Konağından uğurlandı.(Kaynak: Sakarva Valilik web sitesi)cos_buyuk (2)

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

36.3° / 20°