Demet Nazik, Bölge Temsilcisi oldu
Manşet Haber 26.01.2014 14:12:09 0

Demet Nazik, Bölge Temsilcisi oldu

Demet Nazik, Bölge Temsilcisi oldu

demet_iskad_efDünya genelinde 19 ülkede 7 farklı dilde eğitim veren EF (Education First) Uluslar arası Dil Merkezleri’nin Adana Ofis’i hizmete açılırken, Adana Bölge temsilciliği görevine İŞKAD Yönetim Kurulu Üyesi Demet Nazik getirildi.

Seyhan Oteli’nde gerçekleştirilen tanıtım toplantısında Demet Nazik’i İŞKAD Yönetim Kurulu Başkanı Av. Elif Doğan Türkmen de yalnız bırakmadı.

Toplantının açış konuşmasını yapan Demet Nazik, katılımcılara EF Uluslar arası Dil Merkezleri’yle ilgili bir sunum yaparak, yurtdışında dil eğitimi olanakları hakkında bilgiler verdi.

Yabancı dil bilmenin bilim çağının zorunluluklarından biri olduğunu vurgulayan Nazik, dil eğitimine verilen önemin artması gerektiğini bildirdi.

1965 yılında kurulan EF Uluslararası Dil Merkezleri’nin dünyanın en büyük özel eğitim firması olduğunu belirten EF Türkiye Satış Direktörü Umut Çağatay, 50'yi aşkın ülkede öğrencilere ve profesyonellere dil eğitimi sunduklarını ifade etti. Çağatay, “7 dilde 16 ülkede 100 farklı ulus, 150 farklı kurs seçeneği, 460 dil merkezi ve 35500 kişilik EF ekibi ile hizmetteyiz. İngilizce başta olmak üzere Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Fransızca, Japonca ve  Çince eğitimleri ABD, İngiltere, İrlanda, Malta, Güney Afrika, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, Singapur, Fransa, Almanya, İtalya, İspanya, Çin ve Japonya ve Kosta Rika'da veriliyor. Sıfır seviyede yabancı dil bilgisine sahip olanların da direk yurt dışında eğitime katılmaları mümkün. Kurslarda her şey kursiyerin isteği doğrultusunda düzenleniyor. Ülke seçeneği, kurs seçeneği, konaklama seçeneği gibi alternatiflerimiz de mevcut” dedi.

EF Tanıtım Toplantısında katılımcılarına bazı özel sürprizler de yapıldı. Toplantıda bir kişiye EF Miami’de 1 hafta ücretsiz eğitim, bir kişiye de 1 iPad Mini armağan edildi.

iskad-demet

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°