Demirçalı: Birlik İçin Ekmeleddin İhsanoğlu
Manşet Haber 7.08.2014 21:46:03 0

Demirçalı: Birlik İçin Ekmeleddin İhsanoğlu

Demirçalı: Birlik İçin Ekmeleddin İhsanoğlu

demircali_imamogluCHP Genel Sekreter Yardımcısı Adana Miletvekili Ali Demirçalı, PM Üyesi Gökçe Pişkin ile birlikte İmamoğlu İlçesinde Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istedi.

Ali demirçalı ve Gökçe Pişkin CHP İmamoğlu İlçe Başkanı Benal Karagöz ile birlikte esnafları ziyaret etti. CHP Genel Sekreter Yardımcısı Ali Demirçalı, AKP Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yargılanmaktan kaçmak ve 5 yıl kazanmak için bu göreve talip olduğunu, halkın hırsıza oy vermeyeceğini söyledi. CHP ve birçok siyasi partinin desteklediği dünyanın tanıdığı, barıştan ve kardeşlikten yana olan Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Cumhurbaşkanı seçileceğini belirten Demirçalı, “AKP iktidarı ve onun Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’a halkımız neden oy versin? İmamoğlu halkı neden oy versin? Emekli, çiftçi, emekçi neden oy versin? AKP Adayı taraf olduğunu söylüyor. Cumhurbaşkanı tarafsız olmalı. Tüm halkımızın Cumhurbaşkanı olmalı. AKP’nin adayı daha seçilmeden halkımızı ayrıştırıyor. Halkımız Erdoğan’a oy vermeyecek. Birlik için Ekmelddin İhsanoğlu Cumhurbaşkanı seçilecek” dedi.

Demirçalı, AKP’ye ve onun adayı Recep Tayyip Erdoğan’a halkın oy vermesi için bir neden olmadığını ifade etti. Demirçalı, İmamoğlu halkından Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy istedi.demircali_kazan_chpilce

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°