Demirçalı: Türkiye İhsanoğlu’nu Cumhurbaşkanı Seçecek
Manşet Haber 6.08.2014 12:37:51 0

Demirçalı: Türkiye İhsanoğlu’nu Cumhurbaşkanı Seçecek

Demirçalı: Türkiye İhsanoğlu’nu Cumhurbaşkanı Seçecek

demircali_osmaniye_adCHP Genel Sekreter Yardımcısı Adana Milletvekili Ali Demirçalı, Adana Milletvekili Turgay Develi, Amasya Milletvekili Ramis Topal, Osmaniye’de Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy istedi. Demirçalı, 10 Ağustos’ta Türkiye’nin Ekmeleddin İhsanoğlu’nu Cumhurbaşkanı seçerek bayram yaşatacağını söyledi.

CHP Osmaniye İl binası’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan İl Başkanı kemal Tabak, Osmaniye’de Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na rekor oy çıkacağını söyledi. CHP Genel Sekreter Yardımcısı Adana Milletvekili Ali Demirçalı da Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nu dünyanın tanıdığını, 77 ülkeyi yönettiğini ve devlet adamı tecrübesi olduğunu söyledi. Türkiye’nin 10 Ağustos’ta İhsanoğlu’nu Cumhurbaşkanı seçerek bayram yaşayacağını da belirten Demirçalı, “Türkiye’nin ayrıştıran, kutuplaştıran değil birleştiren insanlara ihtiyacı var. ADAYIMIZ Ekmeleddin İhsanoğlu adam gibi adam. Dünya’nın takdir ettiği isim. AKP’nin Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ülkemizin dünyada itibarını düşürdü. İnsanlarımızı kutuplaştırdı, ötekileştirdi. Hırsız birinin Cumhurbaşkanı olması mümkün değil. Vatandaşlarımız Ekmeleddin İhsanoğlu’nu Cumhurbaşkanı seçecek ve ülkemizde yeniden birlik ve beraberlik ruhu gelişecek.” dedi.

CHP Adana Milletvekili Turgay Develi, 12 yıldır ülkeni yöneten Başbakanın tavrının ortada olduğunu, vatandaşlarımızın tercihini  Ekmeleddin İhsanoğlu yöçnünde tercih kullanacağını söyledi. CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal, Osmaniyelilerin ve Türkiye’nin ayrıştırıcılığa geçit vermeyeceğini söyledi. Topal.Türkiye’nin 10 Ağustos’ta aydınlığa oy vereceğini, vatandaşlarımızın adam gibi adam olan Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy vereceğini kaydetti. CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal, 12 yıllık AKP iktidarında işçinin, çiftçinin, emeklinin ve sanayicinin perişan olduğunu vatandaşlarımızın bu tabloyu görerek tercihini yapacağını sözlerine ekledi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°