DEMİRDAL UNUTULMADI
Manşet Haber 25.07.2017 16:13:17 0

DEMİRDAL UNUTULMADI

DEMİRDAL UNUTULMADI

Adana Demirspor Kulübü Onursal Başkanlarından Orhan Demirdal, ölümünün 16. yılında kabri başında anıldı.
Asri Mezarlık’taki anma törenine teknik direktör Metin Türel, Adana Demirspor Kulübü eski başkanı Sedat Sözlü,Adana Demirsporlu yöneticiler ,gazeteci spor yazarı Ömer Üründül, , futbol adamları ve Orhan Demirdal’ın ağabeyleri İlhan, Turan ve Remzi Demirdal’ın yanı sıra Adana Demirspor alt yapı oyuncuları, Adana Demirsporlu taraftarlar katıldı.
Adana Demirspor’un efsane teknik direktörlerinden Metin Türel, törende yaptığı konuşmada. “Aradan 16 yıl geçmesine rağmen Orhan Demirdal’ın unutulmadığını görüyoruz. Bu 16 yıl içerisinde Orhan Demirdal’ın ailesi büyük acılar yaşamış ve O’nu hep anmışlardır. Orhan Demirdal için Adana Demirspor çok değerliydi. Ben Orhan Demirdal ile birlikte Adana Demirspor’a hizmet etme imkanını buldum. Ruhu şad olsun” diye konuştu.
Törende bir konuşma yapan Adana Demirspor’un efsane futbolcularından Ali Hikmet Aydınoğlu (Coral hoca), Adana Demirspor’un 1940 yılında kurulduğunu belirterek, “Adana Demirspor 1940 yılında kuruldu. Ancak, Orhan Demirdal’ın Adana Demirspor’da görev yapmasıyla 41. ışık oldu Mavi-Lacivertli takım için. Aradan ne kadar yıl geçerse geçsin Orhan demirdal’ı asla unutmayacağız” diye konuştu.
Aile adına töreni katılanlara teşekkür eden Turan Demirdal, “Kardeşimiz Orhan Demirdal için bu sıcak havada Asri Mezarlığa gelerek dua eden tüm dostlarımnıza teşekkür ediyoruz. Orhan’ın acısını halen yüreğimizde hissediyoruz. Orhan Demirdal için Adana Demirspor büyük önem taşıyordu. Orhan Adana Demirspor’un hep iyi yerlerde olmasını isterdi. Anma törenine katılan tüm dostlara tekrar teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra Orhan Demirdal'ın ruhu için Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°