Esenboğa’da Esrarengiz Özel Jet Uçağı
Manşet Haber 3.04.2014 10:51:13 0

Esenboğa’da Esrarengiz Özel Jet Uçağı

Esenboğa’da Esrarengiz Özel Jet Uçağı

gursel_tekinb_chp_genel_baskan_yardimcisiCHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Ankara Esenboğa Havalimanı’nda Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun özel jet uçağının merdivenlerine kadar giderek uğurladığı konuklarını TBMM gündemine taşıdı. Tekin, esrarengiz uçağın kime ait olduğunu Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’na sordu.

Gürsel Tekin, TBMM Başkanlığı’na, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun yazılı yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde, 23 Mart 2014 Pazar günü saat 15:45 sularında Ankara Esenboğa Havalimanı’nda, özel bir jet uçağının merdivenlerine kadar giderek bazı şahısları uğurladığının bilindiğini anımsattı. Gürsel Tekin, Dışişleri Bakanı Davutoğlu’nun yazılı yanıtlamasını istediği sorular şöyle:

“Bahse konu özel jet uçağın sahibi kimdir?, Siz hangi gerekçe ile orada bulunmaktaydınız?, Uçağın merdivenlerine kadar gelerek uğurladığınız yolcular kimlerdir?, Uçak Ankara’dan nereye intikal etmiştir?, Yolcular arasında eşiniz ve çocuklarınız bulunmakta mıdır?”

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°