FİNAL’İN YETENEKLERİ
Manşet Haber 3.01.2017 21:20:16 0

FİNAL’İN YETENEKLERİ

FİNAL’İN YETENEKLERİ



Adana Final Okulları'nda her yıl düzenlenen Yetenek Yarışması elemeleri ve finalleri renkli görüntülere sahne oldu. Adana Final Okulları Yetenek Yarışması’nda (FOYY) öğrencilerin farklı yetenekleri ortaya çıkartılırken, keyifli zaman geçirmeleri ve özgüvenlerini pekiştirmeleri de sağlanıyor.
Bu yıl ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında yapılan elemelerde öğrenciler spor, dans, müzik, tiyatro gibi konularda yeteneklerini sergiledi. Yarışmanın finalleri ise oldukça çekişmeli geçti.final_yetenek  (3)
Adana Final Okulları Yetenek Yarışması’nın (FOYY) İlkokul Finalinin galibi bale ve dans gösterisiyle büyüleyen 3-C sınıfı öğrencisi Naz Zöhre oldu. Yarışmanın ikincisi yine 3-C sınıfı öğrencisi Zeynep Demirtaş, üçüncüsü ise 4-D sınıfı öğrencisi Damla Berra Şen oldu.
FOYY Ortaokul finallerinde ise birincilik saz performansı ile 7-C sınıfı öğrencisi Dicle Su Karakoyun’un oldu. İkinci 5-D sınıfı öğrencisi Ece Nazik olurken, 7-D sınıfı öğrencileri Sinay Temel ve Beste Yılmaz da üçüncü oldu.
Okulun tiyatro salonunda düzenlenen etkinliklerde sürpriz robot ve akrobasi gösterileri de büyük ilgi gördü. Renkli anlara sahne olan Yetenek Yarışması’nı Adana Final Okulları öğrencilerinin yanı sıra veliler de takip etti. final_yetenek  (1)

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°