“HER EVE, HER GÖNÜLE GİRMENİN ÇABASI İÇİNDE OLACAĞIZ”
Manşet Haber 22.10.2022 09:16:08 0

“HER EVE, HER GÖNÜLE GİRMENİN ÇABASI İÇİNDE OLACAĞIZ”

“HER EVE, HER GÖNÜLE GİRMENİN ÇABASI İÇİNDE OLACAĞIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, daha fazla çalışacaklarını, , partili-partisiz demeden daha çok insanımıza ulaşmanın, her eve, her gönüle girmenin çabası içinde olacaklarını söyledi.
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İl Divan Kurulu ve İlçe Başkanları ile birlikte düzenlediği toplantıda çalışmaları istişare ettiklerini belirterek, artık seçim havasına girildiğini vurguladı. Avcı, “Her mahallede davamıza sadık arkadaşlarımızın olması çok önemli.” dedi. Sandık görevlilerine yönelik eğitim taleplerini değerlendiren Avcı “Bununla ilgili çalışma her seçim öncesi yapılıyor. Bu seçim döneminde de sandık görevlilerimizin eğitimi için hazırlıklarımız devam ediyor.” diye konuştu.
Avcı “Adana’da MHP olarak yedi, Cumhur İttifakı olarak on belediyemizle vatandaşlarımıza en güzel hizmeti götürmenin gayreti içindeyiz. Bununla beraber teşkilatlar olarak her zaman vatandaşlarımızla iç içeyiz. Daha fazla çalışacağız, partili-partisiz demeden daha çok insanımıza ulaşmanın, her eve, her gönüle girmenin çabası içinde olacağız; düsturumuz bu olmalı.” dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°