Hüseyin Sözlü Resti Çekti
Manşet Haber 7.03.2016 22:01:29 0

Hüseyin Sözlü Resti Çekti

Hüseyin Sözlü Resti Çekti

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türk Hava Kurumu'nun bulunduğu binayı kamulaştırma noktasında kendisine engel getirdiklerine inandığı kişileri kastederek ‘Beni bunlarla terbiye edemezler. Alacağım ve yıkacağım' diyerek restini çekti. Sözlü, binayı encümen kararı ile kamulaştıracağını söyledi.

buyuksehir_meclisi_belediye1Geçtiğimiz ay toplanan mecliste kamulaştırma konusu meclise gelmiş ve ilgili madde komisyonlara sevk edilmişti. Mart ayı oturumlarında komisyon kararı meclise getirilip konunun komisyonlarda ret edildiği gerçeği ortaya çıktı. Komisyon kararına sinirlenen Başkan Sözlü düz bir insan olduğunu kaydedip, ‘ Bunlarla terbiye edilecek adam değilim. Hepinizi Adana kamuoyuna şikâyet ederim bu konuda. Alacağız ve yıkılacak. Bunlar siyaset üstüdür. Kimsenin şahsında bir şey söylemiyorum ama rahmani bir şey yapmak istiyoruz' cümleleriyle konuyu özetledi.

SUDAN UCUZ
Hüseyin Sözlü'nün konuşmalarına yanıt verircesine söz alan Ak Parti Grup Sözcüsü Ozan Gülaçtı ise meclisin ya da komisyonda alınan kararların kimseyi terbiye etmek gibi bir yaptırımı olmadığını savundu. MHP'li Mahmut Doğru ise kamulaştırılmak istenilen yerin ucuz fiyatla kamulaştırılacağını belirtip Sözlü'ye destek verdi. Mecliste bir ilk gerçekleştirilip MHP'li Sözlü bugünün anlamına istinaden makam koltuğunu meclisin tek bayan meclis üyesi olan Ak Partili Aysun Kocabaş'a bırakıp vekâlet verecek. Kocabaş ise bunun kendisi adına sürpriz olduğunu söyledi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°