İL BAŞKANLARI OY KULLANDI, NELER SÖYLEDİ?
SİYASET 31.03.2024 14:46:00 0

İL BAŞKANLARI OY KULLANDI, NELER SÖYLEDİ?

Ak Parti, CHP ve MHP Adana İl Başkanları oy kullandıktan sonra sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. İşte o paylaşımlar:

Yerel seçimlerde Adana’da siyasi partilerin İl Başkanları da sandığa giderek oylarını kullandı.

Ak Parti, CHP ve MHP İl Başkanları oy kullandıktan sonra sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. İşte o paylaşımlar:

Ozan Gülaçtı(Ak Parti Adana İl Başkanı):Demokrasimiz için, Adana'mızın geleceği için, gerçek belediyecilik için; demokratik hakkımızı, oyumuzu kullandık. Cumhur ittifakı teşkilatları olarak milli iradenin sandığa yansıması için var gücümüzle çalışıyoruz. Şehrimiz ve geleceğimiz için hayırlara vesile olsun.

Anıl Tanburoğlu(CHP Adana İl Başkanı):  Her bir oy şehrimizin geleceğinin şekillenmesinde önemli bir rol oynuyor. Herkesi Adana’da halkçı belediyecilik için oy kullanmaya davet ediyorum. Sandıklarda görev alan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum. Uyumla, birlikle #AdanaAdana#bizkazanacağız

Yusuf Kanlı: (MHP Adana İl Başkanı): 31 Mart 2024 Tarihli Mahalli İdareler Seçiminde demokratik tercihimizi yaparak oyumuzu Adana Tabipler Odası İlkokulu'nda 1152 nolu sandıkta kullandık. Seçimin ülkemiz, milletimiz, şehrimiz ve hemşehrilerimiz için hayırlı olmasını, hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

 Veysel Yıldız(İyi Parti Adana İl Başkanı):

 


Anahtar Kelimeler: BAŞKANLARI KULLANDI NELER SÖYLEDİ?

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32° / 18.5°