KANSERLİ ÇOCUKLARA DESTEK
Manşet Haber 8.11.2021 18:53:20 0

KANSERLİ ÇOCUKLARA DESTEK

KANSERLİ ÇOCUKLARA DESTEK






 Adana’da Taşköprü Lions Kulübü, Aladağ yangınına verdikleri destekten sonra  Adana Çocuk Kanseri Derneği yönlendirmesiyle kanserli çocuklarımıza da sponsorlar aracılığı ile hizmetine devam etti. 





Dönem başkamı Burcu Şire ,” Taşköprü Lions Kulübü olarak yine güzelliklere vesile olduk. Kanser tedavisi gören çocuklarımızın, hastanede nakil sonrası kaldıkları ‘Pediatrik KİT Ünitesi’ne 2.388 parça kız/erkek iç çamaşırı tedarik ettik (Balcalı Hastanesi). Çocuklarımızın tedavinin bu aşamasında da; ne kadar çok desteğe ihtiyaçları bulunduğunu fark etmemiz açısından, bizler için de farkındalık yaratan bir etkinlik oldu. Bugün vesilesi ile  Pediatrik KİT ünitesine desteklerimizi her sene arttırarak devam ettirmenin elzem olacağı yönünde de fikir birliğine vardık.” Dedi.





Taşköprü Lions Kulübü, çocuklarımızın hayatına dokunmamızda bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen; Önder Oral ; Zeki Özdemir ;  Müge Bulca Uzun ve Adana Çocuk Kanseri Derneği’nden  Celal Çelebi’ye desteklerinden dolayı teşekkür etti. “Birlikten güzellikler doğar”  sözünü yaşama geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Taşköprü Lions Kulübü, 10 Kasım tarihinde Ata’mızın ölüm yıl dönümün de lokma dağıtımı yapılacağını bildirdi. 



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°