KARALAR, YUMURTALIK’TA HİZMETLERİNİ ANLATTI
YEREL YÖNETİM 18.02.2024 21:22:00 0

KARALAR, YUMURTALIK’TA HİZMETLERİNİ ANLATTI

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yumurtalık ilçesi Yeşilköy’de halkla buluştu.

 

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yumurtalık ilçesi Yeşilköy’de halkla buluştu. 

Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer ve Müzeyyen Şevkin’in de katıldığı toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar Yeşilköy halkına hizmetlerini anlattı. 

Yumurtalık’ta çok sayıda CHP Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu ve genel merkezin seçtiği bir kişinin aday olmasının ardından, diğerlerinin gösterdiği olgunluğa ve ilan edilen adaya desteklerinden dolayı teşekkür eden  Zeydan Karalar, Adana ve Yumurtalık’ta çok önemli hizmetlerin gerçekleştirildiğini anlattı. Zeydan Karalar, çok kötü bir durumda aldıkları belediyede, mucizevi şekilde devasa yatırımları hayata geçirdiklerini kaydetti.

ADANA’DA HEM VİCDAN HEM İRFAN VAR

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Yumurtalık’a yaptığı altyapı, su hizmetlerini, ASKİ yatırımlarını dile getiren Karalar, “Yumurtalık’ta eskimiş ve asbestli su borularını değiştirdik, 81 km su isale hattı, 42 km asbestli boru döşedik, insanlarımızın kanserojen madde içeren borulardan su içmesini engelledik. Yumurtalık’a çok önemli yol hizmeti yaptık. İlçemizde üreticiye, çiftçiye de destek olduk ve bunu gerçekleştirirken siyasi parti ayrımı, oy hesabı yapmadık. Çünkü Adana’da hem vicdan hem irfan var” dedi.

ARITMA TESİSİ YAPILACAK

Uzun aradan sonra Yumurtalık Belediyesi’ni alacaklarına inandığını ve ilçeyi bir turizm merkezi haline getireceklerini belirten ABB Başkanı Zeydan Karalar, 5 ilçede arıtma sorununun çözüldüğünü hatırlatarak, 31 Mart’tan sonra Yumurtalık Arıtma Tesisinin temelini de atacaklarını duyurdu.

31 Mart 2024’te yeniden ve önemli oy farkıyla Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olacağını açıklayan Karalar, 321 iş makinesi alarak, belediyeyi ayda 65 milyon lira kira ödemekten kurtardıklarını anlattı ve yapılan tasarrufların halka hizmet olarak döndüğünü kaydetti. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32° / 18.5°