Karayalçın’dan CHP’ye Projeler
Manşet Haber 2.01.2016 18:41:56 0

Karayalçın’dan CHP’ye Projeler

Karayalçın’dan CHP’ye Projeler

Başbakan eski Yardımcısı, CHP eski il Başkanı Murat Karayalçın taziye için geldiği Adana’da İl Başkanı seçilen Ziraat Mühendisi Ayhan Barut’u ve yeni yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, başarılar diledi.

murat_karayalcin_chp_adana (1)Murat Karayalçın Adana’ya SHP Seyhan eski İlçe Başkanı Senai Gedik’in kardeşi, Jeoloji Mühendisi CHP eski İl Başkan Yardımcısı Edip Gedik’in ağabeyi, Ankara Eczader Kurucu Başkanı ve Eczacılar Odası Adana kurucularından Ecz. Kadir Gedik’in vefatı nedeniyle taziyeye geldi. Gedik kardeşleri evinde ziyaret eden eski Başbakan Yardımcılarından Murat KarayalçınCHP Adana İl binasını ziyaret etti.

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut’a başarılar dileğinde bulunan Karayalçın,  yeni il binasına ilk gelişi olduğunu ifade ederek, duvarda asılı fotoğrafları yakından inceledi, SHP Adana İl Başkanı Salman Serttepe’den fotoğraflar hakkında bilgi aldı.

murat_karayalcin_chp_adana (3)CHP kongrelerinin partiye dinamizm kattığını ifade eden Murat Karayalçın, İstanbul İl Başkanlığı görevini yeni seçilen arkadaşlarına devrettiğini, 2 gün süren CHP İstanbul il kongresinde önemli projelerin tartışılarak yaşama geçirilmesi için önemli adımlar atıldığını söyledi.

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut’un TMMOB kökenli ve Ziraat Mühendisi olmasının önemli bir avantaj olduğunu dile getiren Murat Karayalçın, İstanbul CHP il kongresinde alınan ve kabul edilen projeleri bir rapor halinde CHP Genel Merkezine gönderdiğini kaydetti. Karayalçın,  Türkiye’de ilk kez “Kent Suçlarını İzleme Kurulu” oluşturduklarını, İl Başkanı başkanlığındaki  11 kişiden oluşturulacak kurulun İstanbul’un plan ve imar değişikliklerini yakından izleyeceğini kaydetti. Bu projenin Adana ve diğer büyük kentlerde de yaşama geçirilebileceğini belirten Murat Karayalçın,  CHP’nin hedefinin 2019 seçimleri olduğunu dile getirirken,  CHP kurultayı için Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na bir de rapor sunduğunu kaydetti.murat_karayalcin_chp_adana (2)

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°