MHP İL BAŞKANI SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ
SİYASET 9.05.2024 23:02:00 0

MHP İL BAŞKANI SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Sandıktan çıkan iradeye tabii ki saygımız sonsuz. Şimdi biz önümüze bakıyoruz. MHP olarak, Cumhur İttifakı olarak daha çok çalışacağız ve başaracağız.” mesajı verdi.

Yusuf Kanlı, Ankara’da MHP Genel Merkezi’nde Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Semih Yalçın’ın başkanlığında yapılan İl Başkanları toplantısına katıldı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, toplantıda, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçim’iyle ilgili raporlar sunulup değerlendirmeler yapıldığını kaydetti. İl Divan Kurulu ve İl yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen Kanlı, “Toplantıda teşkilatların çalışma performansları değerlendirildi, sonuçlar istişare edildi. Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefinde Cumhur İttifakı'nın önemi üzerinde duruldu” dedi.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “31 Mart seçimleri konjonktürel, yani o dönemde geçerli olan şartların etkisi altında icra edildi. Sandıktan çıkan iradeye tabii ki saygımız sonsuz. Şimdi biz önümüze bakıyoruz. Her şey gelip geçer; Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. MHP olarak, Cumhur İttifakı olarak daha çok çalışacağız ve başaracağız.” diye konuştu. 


Anahtar Kelimeler: BAŞKANI SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°