Murat Kekilli’den Ceyhan
Manşet Haber 13.10.2013 14:55:39 0

Murat Kekilli’den Ceyhan'da Konser

Murat Kekilli’den Ceyhan'da Konser

kekilli-konserCeyhan Ülkü Ocağı tarafından düzenlenen Ali Kınık ve Murat Kekilli konseri on binleri buluşturdu.

Namık Kemal Mahallesindeki konser  saygı duruşu ve istiklal marşı’nın okunmasıyla başladı. Ceyhan Belediye Başkanı ve MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü yaptığı konuşmasında üç dönemdir Hüseyin Sözlü’ye güvenerek Belediye Başkanlığı sıfatı verdiğini söyleyerek, “Üç dönemdir sizlere layık olmak, sizlere hizmeti aşkla şevkle yerine getirmek için var gücümüzle çalıştık. Özellikle son dönemlerde yaptığımız yatırımlar Ceyhan’ın gelecekte birçok problemini ortadan kaldıracak yatırımlardır” dedi.

Sözlü, iktidarın Ceyhan’a yapmadığı yatırımları örtbas etmek için yapmış olduğumuz hizmetlerin olumsuz yönlerini bahane ettiğine dikkat çekerek, “ Ceyhan’ın eski su şebekesinin yeni hatta geçirilmesinden dolayı iki gün Ceyhan’a su veremedik. Bunu bahane edenler yapmış olduğumuz hizmetleri gölgelemek adına sosyal medyadan tutun mahalle baskılarıyla hizmetimizin önüne geçmeye çalıştılar. Ama artık sudan siyaset yapamayacaklar. Ceyhan’da sudan siyaset yapma dönemi bitmiştir” dedi.

MHP Ceyhan aday adaylarının da tanıtıldığı konserde önce Türk Halk Müziğine ‘Ali Ayşe’yi Seviyor’la giren Ali Kınık sahne aldı. Kınık bir birinden güzel ezgileriyle alanı dolduranları adeta kendinden geçirdi.

MEMLEKETTE OLMAK ÇOK GÜZEL

 

kekilli_sozluCeyhanlı sanatçı Murat Kekilli’nin sahne almasıyla coşku bir kat daha artarken, Kekilli, “Memleketimde konser vermek için çok bekledim ve bu gün burada olmaktan çok mutluyum. Bizleri buraya davet edenlerle sonsuz teşekkür ediyorum. Memlekette olmak çok güzel bir duygu “ dedi.

Yaklaşık İki saat sahnede kalan Kekilli, eski ve yeni parçalarından eserler seslendirirken sevenleri de zaman zaman ona eşlik ettiler.

Konsere MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Ceyhan Belediye Başkanı ve MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Sözlü, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Arslan, Aladağ Belediye Başkanı Yusuf Baş, Körseli Belediye Başkanı Mustafa Bayar, MHP Ceyhan İlçe Başkanı Nurretin Çetiner, MHP Yüreğir İlçe Başkanı Hüseyin Tomlukolcu, MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Belediye Başkan Aday Adayları, Sivil Toplum Kuruluşları ve on binlerce kişi katıldı.

 

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°