MÜZİK DÜNYASINDA KADIN DAMGASI
MAGAZİN 7.03.2017 17:23:59 0

MÜZİK DÜNYASINDA KADIN DAMGASI

MÜZİK DÜNYASINDA KADIN DAMGASI

Türkiye’nin lider video sitesi İzlesene.com, tüm zamanların en çok izlenen müzik kliplerini açıkladı. Türkiye’de tüm zamanların en çok izlenen video klibi Hadise’nin Prenses şarkısı oldu. 10 milyon izlenme sayısını 7 klip geçerken, listeye kadın sanatçılar damga vurdu. En çok izlenen 20 klibin 12’si kadın şarkıcılara ait iken, ilk 5’e sadece bir erkek sanatçı girebildi. Demet Akalın ve İrem Derici ise listeye iki video kliple giren sanatçılar olmayı başardı.
Nokta Medya bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin lider video sitesi İzlesene.com, kullanıcılarına eğlenceden eğitime, müzikten habere onlarca farklı konuda milyonlarca içeriği bir arada sunuyor. Her gün binlerce yeni içeriğin eklendiği İzlesene.com’da bazı videolar milyonlarca kez izlenip paylaşılıyor. Müzik videoları da en çok ilgi gören içerikler arasında üst sıralarda yer alıyor.
EN ÇOK İZLENEN 20 VİDEO KLİBİ
Verilere göre en çok izlenen video klipler 18 sanatçıya ait. Listede 10 milyon izlenme barajını geçen 7 video klip var. 10 milyon barajını aşan video klipler listesinde ilk sırada 16 milyon 196 bin kez izlenen Prenses isimli şarkısıyla Hadise aldı. İkinci sıraya 15 milyon 218 bin izlenme ile Bangır Bangır şarkısının video klibiyle Gülşen yerleşirken listenin üçüncüsü Gül Rengi adlı şarkısıyla 13 milyon 698 bin kez izlenen Mustafa Ceceli oldu. Listeye yabancı sanatçılardan sadece Gangnam Style adlı şarkısıyla Güney Koreli müzisyen PSY girmeyi başardı. Gangnam Style 11 milyon 214 bin kere izlendi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.6° / 15.6°