O ARTIK İYİ PARTİLİ
SİYASET 15.02.2024 23:08:00 0

O ARTIK İYİ PARTİLİ

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sosyal medya hesaplarındaki profil fotoğraflarını da değiştirdi ve “Ustalık döneminde her şey daha iyi olacak” sloganını kullanmaya başladı

CHP’de İl Başkan Yardımcılığı, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı, Parti Meclisi Üyeliği ve 2 dönem Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı yapan Soner Çetin,  31 Mart seçimlerinde aday gösterilmeyince CHP’den istifa etti.

Jet hızıyla İyi Parti’nin yolunu tutan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sosyal medya hesaplarındaki profil fotoğraflarını da değiştirdi ve “Ustalık döneminde her şey daha iyi olacak” sloganına yer verdi.

İyi Parti’den Çukurova Belediye Başkan Adayı olan Soner Çetin’in ilk ziyaretçileri de İYİ Partililer oldu. Çetin bu ziyareti, “Hayırlı olsun ziyaretine gelen İYİ Parti il, ilçe gençlik kolları başkanları ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte önümüzdeki yerel seçimle ilgili görüş alışverişinde bulunarak birlikte yapacağımız çalışmaları ele aldık. Azimle çıktığımız bu yolda gençlerimizin de bize vereceği güçle başarıya ulaşacağımızdan kuşku duymuyorum.” ifadelerine yer verdi.


Anahtar Kelimeler: ARTIK PARTİLİ

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32° / 18.5°