ÖZGÜR ÖZEL ZİYARETİNDE BULUT’UN GAZETECİLERE DUYARSIZLIĞI!
SİYASET 17.03.2024 23:53:00 0

ÖZGÜR ÖZEL ZİYARETİNDE BULUT’UN GAZETECİLERE DUYARSIZLIĞI!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adana’da seçim öncesi bir dizi etkinliğe katıldı. Bu ziyarette CHP liderinin yakın arkadaşı, CHP’nin Halkla İlişkiler ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut’un medya mensupların

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adana’da seçim öncesi bir dizi etkinliğe katıldı. Bu ziyarette CHP liderinin yakın arkadaşı, CHP’nin Halkla İlişkiler ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut’un medya mensuplarına karşı tavrı damga vurdu.

Ceyhan ve Seyhan’da kent meydanlarında mitinglerde konuşam CHP Lideri Özel, Çukurova ilçesinde ASKİ Atatürk Spor Salonu’nda ABB Başkanı Zeydan Karalar’ın 2. dönemdeki  Yeni Dönem Projeleri Tanıtım Toplantısına katıldı.

Toplantıya Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar şu davetiyeyi gönderdi. Karalar bununla yetinmedi, SMS ile de davet yaptı. 

Aynı davet CHP’nin Halkla İlişkiler ve Medyadan  Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut’tan da geldi. Bulut’un SMS’i şöyle:

“Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, yarın Adana'mıza geliyor.

12:30 Ceyhan Halk Buluşması/Kent Meydanı Karşısı

14:30 Seyhan Halk Buluşması/Kent Meydanı Sucuzade Mahallesi

16:30 ABB Proje Tanıtım Toplantısı/ASKİ Spor Salonu/Çukurova

18:30 İftar Programı/Yavuzlar Mahallesi Aksantaş TOKİ Konutları

Katılımınız gücümüze güç katacaktır!

Burhanettin BULUT CHP Genel Başkan Yardımcısı”

Davetler bununla da sınırlı değildi. Adana Milletvekilleri de benzer daveti gönderdi.

ASKİ Atatürk Spor Salonuna giden gazeteciler kapıda engel ile karşılaştı. Basın kartlarını ve davetiyeleri göstermelerine rağmen uzun süre içeri alınmadı. Bu sırada girişte CHP’nin Halkla İlişkiler ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Burhanettin Bulut  görüldü. Gazeteciler Bulut’tan içeri alınmaları konusunda yardım istedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut gazetecilere ne mi dedi? “Arkadaşlar salona bir bakayım yer var mı? Sizlerin adları yazılımı” yanıtını vermesi tepkilerin artmasına neden oldu. ASKİ Atatürk Spor Salonunda yaşanan kargaşa bir süre sonra Adana Büyükşehir Belediyesi görevlilerinin devreye girmesiyle giderildi. Hafızalarda ise CHP’nin Hakla İlişkiler ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut’un medya mensuplarına duyarsızlığı kaldı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32° / 18.5°