ŞAHİN: DAHA İYİ BİR DÜNYA İÇİN ÇÖZÜM ÜRETİRİZ
Manşet Haber 1.11.2023 23:12:04 0

ŞAHİN: DAHA İYİ BİR DÜNYA İÇİN ÇÖZÜM ÜRETİRİZ

ŞAHİN: DAHA İYİ BİR DÜNYA İÇİN ÇÖZÜM ÜRETİRİZ






Borusan Cat Türkiye Genel Müdürü Özer Şahin, 1994 yılından bu yana Adana’da hizmet verdiklerini, Adana 50’den fazla çalışan ile müşterilerine değer katan hizmetler sunduklarını söyledi.





Adana’da şirketin Türkiye ve diğer ülkelerdeki çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Genel Müdür Özer Şahin, Adana ile ilgili şu bilgileri paylaştı:





“Borusan Cat, 1994 yılından beri Adana bölgesinde yer alıyor.  Sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanan şirket, bölgeye 2022 yılında 80.000 dolara yakın bir güneş paneli yatırım yaptı.





Bugün 50’den fazla çalışanı ile müşterilerine değer katan hizmet sunan  Borusan Cat, Adana deposunu da önümüzdeki 5 sene büyüme ihtiyacını karşılayacak şekilde, 2023 yılında yenilemiş ve yeni yerine taşımış durumda.





Adana tesisinde kurulan 136,6 kW çatı üstü GES projesi ile tüm elektrik ihtiyacı yeşil enerjiyle sağlandı. Proje aynı zamanda hem alt yüklenicilere hem de tedarikçilere güneş enerjisi çözümleri geliştirme fırsatı yaratarak olumlu bir etki yaratıyor. Borusan Cat, 2022 yılında Adana tesisinden edindiği deneyimle toplam 10 M$ güneş enerjisi sistemi satış portföyüne ulaştı. Ayrıca enerji verimliliği çalışması Borusan Cat'in yaklaşık 220 bin dolarlık yatırımla 157.217 kwh enerji tasarrufu sağlamasına olanak tanıyacak, aynı zamanda çalışanlara yönelik mesleki risklerin belirlenmesine de yardımcı olacak.”





Borusan Cat Türkiye Genel Müdürü Özer Şahin, 1994 yılından bu yana Cat® temsilciliğini yürüten Borusan Cat inşaatın, maden, enerji ve ulaşım alanlarında çalışmalarını sürdürüüğüne dikkat çekti bu konuda da şu bilgileri verdi:









 “Daha İyi Bir Dünya İçin Çözüm Üretiriz” şirket amacı ile Türkiye yanı sıra Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan, Kırgızistan ve Uzak Doğu Rusya olmak üzere 6 ülkede faaliyetlerini yürütüyor. , Borusan Cat, Türkiye operasyonları kapsamında, iş makinesi, jeneratör, deniz motorları, yeni ünite ve yedek parça satışı, satış sonrası destek hizmetleri, kiralama hizmeti ile sertifikalı ikinci el iş makinesi konseptiyle Türkiye’de benzeri olmayan garantili ikinci el hizmeti sunuyor. Değer yaratan mühendislik hizmetleri ile enerji, denizcilik ve petrol işi yapan şirketlere uçtan uca çözümler sağlıyor.





Borusan Cat her seneyi bir öncesi senenin ötesinde bir performansla tamamlıyor. Türkiye dahil olmak üzere operasyonlarını yürüttüğü tüm ülkelerde, 2022’yi yüksek müşteri memnuniyeti, en yüksek müşteri sadakati, en yüksek pazar kazanımı gibi operasyonel kriterlerde de en iyi yılı olarak geride bıraktı. Şirket, Türkiye’de,1994 yılında, 35 kişi ve 9 milyon TL ciro ile başladığı yolcuğuna, 2022 yıl sonunda  6 ülkede 1 milyar doların üstünde ciroya ulaşan, uluslararası bir marka olarak devam ediyor.





Türkiye’nin dört bir yanına hizmet ve çözüm ulaştırıyor





Borusan Cat’in, Türkiye’de toplam 25 yetkili servis merkezi bulunuyor. Servis operasyonları kadrosunda mühendisler ve teknisyenler çalışıyor. 93 gezici servis aracı müşterilere, makinelerinin bulunduğu yerde bakım ve onarım hizmetleri sağlıyor.





Firmanın Gebze, Ankara, İzmir, Adana, İstanbul (İkitelli), Bursa, Trabzon, Antalya, Diyarbakır ve Isparta’daki 10 farklı yedek parça deposunda, toplam 36.500 farklı yedek parça hazır bulunuyor.





Borusan Cat, müşterilerin ihtiyaç duydukları yedek parçaların ortalama %87’sini Türkiye’deki stoklarından karşılayabiliyor. Bu parçalar talep halinde bulundukları yedek parça deposundan aynı gün içerisinde yurt içindeki kargo firmaları aracılığıyla müşterilere sevk ediliyor.





Borusan Cat müşterileri ihtiyaç duydukları yedek parça temini ile ilgili tüm detayları ve online siparişleri Parts.cat.com (PCC) ile gerçekleştirebiliyor. PCC online satış kanalı ile 7/24 hizmet sağlanıyor. İnternet bağlantısı olan her cihazdan, her an ulaşılabilen PCC ile Borusan Cat müşterileri, 1.4 milyon orijinal Cat parçasına, diledikleri her yerden 7/24 olarak ulaşabiliyor. PCC üzerinden satın alınan tüm ürünler, ücretsiz olarak müşterilerin adreslerine teslim ediliyor.





Borusan Cat müşterileri online yedek parça siparişlerini Boom360 içerisindeki Boom Shop’tan hem de online platform PCC’den gerçekleştirebiliyor. “



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32° / 18.5°