Şambayat
Manşet Haber 5.02.2015 08:17:09 0

Şambayat'da İçme Suyu Boruları Yenileniyor

Şambayat'da İçme Suyu Boruları Yenileniyor

aski_rahmi_pekar (1)Adana ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar, artık sahaya indi ve yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Pekar, Şambayat Mahallesi’nde yapılan içme su borusu yenileme çalışmaları hakkında görevlilerden bilgi aldı.

Şambayat Mahallesi TOKİ’de vatandaşların sıkça yaşadığı arıza sorunlarına kayıtsız kalmayan Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi, bir süredir su borusu yenileme çalışmalarını yürütüyordu.

Proje tamamlandığında yaklaşık 900 konutun 600 metre uzunluğundaki içme su borusu yenilenecek ve toplam hat uzunluğu 830 metre olacak.

Hat yenileme çalışmalarının bulunduğu bölgede inceleme yapan Genel Müdür Rahmi Pekar, ‘’Bu mahallede yaşayan vatandaşlarımız uzun süredir borulardan kaynaklanan sıkıntılardan muzdaripti. Şambayat Mahallesi’ndeki çalışmalarımız tamamlandığında bu bölgede meydana gelen arızalar son bulacaktır. ASKİ olarak tek temennimiz, Adanalıların hak ettikleri şekilde en iyi hizmeti almasıdır. Bu anlamda elimizden geleni yapıyoruz.’’ şeklinde konuştu.aski_rahmi_pekar (2)

 

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°