ŞAMPİYONLAR TEMSA’DA BULUŞTU
Manşet Haber 18.11.2016 23:05:45 0

ŞAMPİYONLAR TEMSA’DA BULUŞTU

ŞAMPİYONLAR TEMSA’DA BULUŞTU

TEMSA, Başkanımız sn. Bayram Akgül ve Beşiktaş JK Başkanı Fikret Ormanı, yarıni oynanacak maç öncesi Temsa’nın ‘Şampiyonlar Buluşuyor’ etkinliğinde bir araya getirdi.
Yarın saat 19:00'da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda oynayacağımız Beşiktaş karşılaşması öncesinde Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman ve Başkanımız Bayram Akgül Tamsa'nın düzenlediği 'Şampiyonlar Buluşuyor' etkinliğinde bir araya geldi.
Sn. Fikret Orman ve Başkanımız Sn. Bayram Akgül' ü fabrikaya gelişlerinde Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik ve Temsa çalışanları karşıladı.
Etkinliğin ev sahibi Temsa Genel Müdürü sn. Çelik, Türk futbolunun iki köklü kulübünü fabrikalarında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; 'Davetimize katkı sunan her iki kulüp başkanımıza da teşekkür ederim. Biz iki önemlı takımımıza da yarin ki maçta başarılar diliyoruz' diye konuştu.adana.bj.temsa (2)
Çelik'im ardından söz alan Başkanımız Sn. Bayram Akgül ise yaptığı konuşmada şunları söyledi; '' Öncelikle Temsa'nın elde ettiği başarılarından gurur duyuyoruz. Bura da olmaktan ve bu güzel organizasyonda bulunmaktan dolayı mutluluk duydum. Yarın oynacağımız maçın centilmence bir mücadele olmasını diliyorum. Organizasyonda emeği geçen Temsa yönetimini ve çalışanlarını tebrik ederim'' dedi.
Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman ise; '' Misafirperverlikleri için Adana'ya ve bu organizasyonu düzenleyen Temsa yönetimine teşekkür ederim. Yarın akşam da yine izleyenlerin keyif alacağı centilmence bir maç olacağını biliyorum'' dedi.DCIM100GOPROG0049873.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32° / 18.5°