Sözlü, iftar turunda
Manşet Haber 20.07.2014 23:33:59 0

Sözlü, iftar turunda

Sözlü, iftar turunda

sozlu_goller_yaylasi (2)Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bu kez Kozan Göller Yaylası’nda yaklaşık 6 bin kişiye iftar yemeği verdi.

Göller Yaylası sakinlerinin sevgi gösterileriyle karşılanan Hüseyin Sözlü, “Bu görev için yola çıktığımızda siz bizi bağrınıza bastınız. Sizlerin  bulunduğu hangi ilçe, köy varsa orada, hem Büyükşehir’de, hem diğer belediyelerde  başarılı olduk, ipi göğüsledik. Allah sizden razı olsun. Ata, dede yaylası Göller’de sizlere hizmet etmek bizim boynumuzun borcu.  Yetkiyi alınca Göller’e su getireceğimize dair söz vermiştik. Bunun için çalışıyoruz ve bedeli, pahası ne olurs a olsun suyu Göller’e getireceğiz. Göller’in sorunlarını çözmek, burayı refah yaylası yapmak boynumuzun borcu” dedi.

GÖLLER, MODERN OLACAK

Kurucu, yeni bir belediye olduklarını ve vilayet bazında ilk kez Adana Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet yaptıklarını anlatan Sözlü, “Arkadaşlarımız bütün güçleriyle yol çalışmasını gerçekleştiriyorlar. Su ve yol sorunu çözüldükten sonra inşallah Göller, bölgenin en büyük yaylası olacak. Kozan Belediye Başkanımızla berebar imarını da gerçekleştireceğiz ve Göller, modern bir Avrupa kabasabı gibi olacak inşallah. İmarlı yayla yapacağız” diye konuştu.sozlu_goller_yaylasi (1)

TEK SAF, TEK YÜREK OLACAK

Adana’da göreve geldikleri andan itibaren kentin huzuru için kavgayı, dövüşü bitirdiklerini kaydeden Başkan Hüseyin Sözlü, şöyle devam etti:

“Adana’da huzur, barış ve kardeşlik hakim Allah’ın izniyle. Adana’da, yapacaklarsa hükümet yatırımlarının da önünü açtık. Onlara karşı da samimiyetimizi gösterdik, elimizi uzattık. Sağolsunlar, bu samimiyete cevap verenlerle birlikte Adana’nın her noktasına hizmet ulaştıracağız. Adana’yı huzurun, kardeşliğin, barışın, kaynaşmanın, entegrasyonun şehri yapacağız. Adana tek saf, tek yürek olacak Allah’ın izniyle. Adana’daki hedefimiz budur. İnşallah hedefimiz; Türkiye için de, kucaklaşan, kaynaşan, yüreği tek çarpan bir ülkedir.”

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

39.9° / 23.3°