Sözlü’nün Genel Sekreteri Acar
Manşet Haber 19.04.2014 15:19:44 0

Sözlü’nün Genel Sekreteri Acar

Sözlü’nün Genel Sekreteri Acar

MHP’li Başkan Hüseyin Sözlü Adana Büyükşehir Belediyesi’nde kadrosunu kurmaya başladı. Sözlü, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine Ceyhan’da Başkan Yardımcılığını yapan Şaban Acar’ı ASKİ üzerinden kadroya aldı ve görevine başlattı. MHP’den Seyhan Belediye Başkan Adayı olan ancak seçilemeyen Abdullah Çalışkan ASKİ Genel Müdürlüğü’ne,  Tahir Avşar’ın ise ASKİ Teftiş Kurulu Başkanı olacağı ve hafta içerisinde görevlerine başlayacağı bildirildi.

Hüseyin Sözlü’nün, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine atadığı  Şaban Acar’ında  belediye bürokratlarını toplayarak kendisinin ve başkan Hüseyin Sözlü'nün çalışma yöntemleri hakkında bilgi paylaştı. Genel Sekreter Şaban Acar'ın belediyedeki izlenecek yol ve yöntemler ile idare şekli hakkında bilgiler verip bürokratların da nasıl davranacakları konularında karşılıklı bilgilendirme yoluna gittiği öğrenildi.
Büyükşehir Belediyesi kulislerinde Genel Sekreter Şaban Acar'ın tüm bürokratlara 'belediyedeki görevlendirmeleri Başkan Hüseyin Sözlü'nün bizzat kendisi yapacak ve uygun gördüğü isimler ile çalışacak. Bürokrat arkadaşlar siyasetçileri devreye koyarak belirli istek ve taleplerle önümüze gelmelerini istemiyoruz. Başkan kimin hangi makama uygun olacağına karar vermesi demek nihai karardır. Bundan dönüş olmaz. Belediyede siyaset asla yapılmayacak” uyarılarında bulunduğu konuşuluyor.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°