TEKİN:  MUHTARLARIMIZLA HİZMET SÖZLEŞMESİ YAPACAĞIZ
YEREL YÖNETİM 18.04.2024 20:38:00 0

TEKİN: MUHTARLARIMIZLA HİZMET SÖZLEŞMESİ YAPACAĞIZ

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, muhtarlarla ilk toplantısını yaptı, “ 96 Günde 96 Mahallemize ziyaret gerçekleştireceğiz ”dedi

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Seyhanlı muhtarlarla bir araya gelerek yeni dönemde yapılacak olan hizmetler ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Tekin, “ Muhtarlarımızı önemsiyor ve büyük bir değer veriyoruz. 96 günde 96 mahallemize ziyaret çalışmamıza önümüzdeki hafta başlıyoruz” dedi.

Salman-ı Park Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda konuşan Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, mahalele muhtarlarıyla sıkça biraraya geleceklerini belirterek şöyle konuştu:

“ Yurttaşlarımız ile köprü vazifesini üstlenecek olan muhtarlarımızla ortak hareket edeceğiz. Yıllardır siyasetin içerisinde olmam nedeniyle muhtarlarımızı yakından tanıyorum. Yeni seçilen muhtarlarımız ile de seçim çalışmalarında tanışma fırsatımız oldu. Yeni dönem hepimize hayırlı olsun. Birlikte hareket ederek güzel çalışmaların altına imza atacağımıza inanıyorum. Tüm muhtarlarımız emin olsun, hizmetlerimizde siyasi ayrım yapmaksızın eşit ve adil bir yol izleyeceğiz.

“ MUHTARLARIMIZLA SIKÇA BİR ARAYA GELECEĞİZ ”

Çalıştay olarak gerçekleştireceğimiz toplantılarımızda mahalle muhtarlarımızın taleplerini dinleyip  mutabakata varılan zamanlarda eksiklikleri ortadan kaldırmak adına hizmet sözleşmesi yapacağız. Hem ben hem de muhtarlarımız çalışmaların takipçisi olup çalışmaların aksamaması adına üzeremize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz.”

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, muhtarlarını taleplerini de dinledi, yakın bir zamanda mahallelerde yapacakları çalışmalar ile sorunların ortadan kaldırılmasına gayret göstereceklerini kaydetti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

25.8° / 16.9°