TMMOB ADANA İKK’DE UNCU İLE YOLA DEVAM
Manşet Haber 25.07.2022 10:53:39 0

TMMOB ADANA İKK’DE UNCU İLE YOLA DEVAM

TMMOB ADANA İKK’DE UNCU İLE YOLA DEVAM

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Adana İl Koordinasyon Kurulu (İKK) Sekreterliği görevini, 2 yıl devam edecek olan yeni dönem içerisinde Ahmet Uncu sürdürecek.
İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi olan Ahmet Uncu, görevinin yüklediği sorumluluğun bilincinde olduğunu ifade ederek; ”TMMOB’ye bağlı Odalarımızın, Adana İKK çatısında yer alan temsilcilerine, beni bu göreve tekrar layık gördükleri için teşekkür ediyorum. TMMOB Adana İKK, bu dönemde de Adana’daki sorunların çözümü doğrultusundaki çalışmalarına ve Mühendis, Mimar, Şehir Plancısı üyelerimizin mesleki haklarına sahip çıkmaya devam edecektir” dedi.
Uncu yeni döneme ilişkin çalışmaları hakkında şu görüşlere yer verdi: “TMMOB Adana İKK olarak, gerek ülke ve kentimiz, gerekse mühendis, mimar, şehir plancılarının sorunlarına eğilirken, her zaman emekten ve halktan yana tutumundan taviz vermeyeceğiz. İnsan hakları ihlallerine, ırkçılığa, şovenizme, emek sömürüsüne, kadın cinayetlerine karşı olmaya her zamanki gibi devam edecek ve ülkemizde demokrasinin tesisi için mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Kentimizde atılan ve atılacak olan her adımın her zaman takipçisi olacağımızı ve doğrunun yanında, yanlışın karşısında yer alacağımızı beyan ederiz.”

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°