TSE BAŞKANI MAHMUT SAMİ ŞAHİN ADANA’DA
EKONOMİ 16.11.2023 21:25:28 0

TSE BAŞKANI MAHMUT SAMİ ŞAHİN ADANA’DA

TSE BAŞKANI MAHMUT SAMİ ŞAHİN ADANA’DA

Türk Standardları Enstitüsü (TSE ) Başkanı Mahmut Sami Şahin, Ticaret Borsasını ziyaret etti.

Ticaret Borsası Kompleksinde incelemelerde bulunan TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin, ATB’nı çok ileri seviyede gördüğünü ifade ederek, “Elektronik Alım Satım Salonu, Laboratuvarları, fiziki ortamı ile tüm standardlara hakim ve göz dolduran kendini aşmış bir kurum.” dedi.

Türk Standardları  Enstitüsü'nün kurumsal yapısı ve işleyişiyle ilgili bilgi veren Şahin, “On bölgede koordinatörlük faaliyetlerini yürütüyoruz. Göreve geldiğimiz andan itibaren sektörün temsilcileriyle bir araya gelmeyi önceledik. Hizmeti en kaliteli şekilde, en üst seviyede verebilmek için yerinde tespitler yapıyoruz. İhtiyaçlara cevap verecek çözümleri üretiyor, hizmetlerimizin kalitesini artırma hedeflerimize koşar adımlarla gidiyoruz. Reel sektörün temsilcileriyle bir araya gelerek bölgedeki ihtiyaçları masaya yatırıyoruz. Varsa sorunlarımıza çözüm üretmekle alakalı çalışmalar yapıyoruz. Sektör toplantılarımızın 7’ncisini Adana’da yapıyoruz. Bu anlamda tarım sektörünün ve üreticilerimizin temsilcilerini, sizleri ziyaret etmek istedik. Bizleri ağırladığınız için teşekkür ederiz “ diye konuştu.

Adana Ticaret Borsası’nın kuruluşu ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Şahin Bilgiç, 1913 yılında kurulan ATB’nin bugüne kadarki süreçte kendisini sürekli yenileiğine dikkat çekerek, “Geldiğimiz noktada 72 dönüm alana sahip, modern ve teknolojik bir Borsa Kompleksine dönüşmüştür. Üyesine, üreticisine büyük katma değer sağlayan, hızlı ve etkin çalışan, Adana’nın ve bölgesinin örnek gösterilen bir kurumuyuz. Faaliyetlerimizin gerektirdiği tüm sertifika ve lisansları almış bulunmaktayız. Borsamızda belirlenen serbest piyasa fiyatları, iç ve dış piyasalarda referans fiyat olmuştur. TSE'nin sunduğu hizmetlerinden yararlanan ve TSE standardlarını uygulayan bir borsayız. TSE’nin başarısını görüyor ve takdir ediyoruz” diye konuştu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32° / 18.5°