TÜRKEŞ:  ADANA, İYİ BELEDİYECİLİĞİ İSTİYOR
SİYASET 24.03.2024 22:45:00 0

TÜRKEŞ: ADANA, İYİ BELEDİYECİLİĞİ İSTİYOR

İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Ayyüce Türkeş, Adana’nın Zeydan Karalar ile kaybedecek bir 5 yılı daha olmadığını belirterek, “ Adana’mız İYİ belediyeciliği istiyor” dedi.

İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Ayyüce Türkeş, Adana’nın Zeydan Karalar ile kaybedecek bir 5 yılı daha olmadığını belirterek, “ Adana’mız İYİ belediyeciliği istiyor” dedi.

Adana’nın ilçelerini gezen, STK’ları, esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinleyen ve projelerini anlatan Türkeş,” 31 Mart’ta Adanalı hemşehrilerimin önünde iki seçenek var. Ya Zeydan Karalar’ın asfalttan ibaret 1960 model belediyeciliği, ya da Ayyüce Türkeş’in tüm Adanalıların sorunlarını çözmeye yönelik vizyoner belediyeciliği. Adana’mızın Zeydan Karalar ile kaybedecek bir 5 yılı daha yok” diye konuştu.

Çitçiler Birliği’ni de ziyaret eden çiftçilerin gelirini arttıracak projelerini paylaşan Dr.Türkeş;  Geleceğin Tarım Uygulamaları Merkezi’ni kuracaklarını belirterek şunları söyledi:

“Paydaşlar tarım teknolojilerini takip edecek. Tarım Bilimleri Akademisi olarak da hizmet verecek bu merkez. Merkez, biyoçeşitlilik ve tarım teknolojileri gibi AR-GE çalışmaları yürütecek. Bu çalışmalar için gerekli altyapıyı girişimcilere sunacağız. Narenciye, soya, yer fıstığı ve muz gibi ürünlerimizi markalaştıracağız, küresel piyasaya entegre edeceğiz. Adana’mızın uluslararası görünürlüğünü arttıracağız. Tarım sektöründe robotik teknolojilerin geliştirilmesi ve kullanılmasını teşvik edeceğiz.”                                     

İmamoğlu ilçesinde konuşan Türkeş, “Kadın girişimciler için sürdürülebilir bir Kadın Emeği Sabit Pazarı kuracağız, gıdadan el emeğine her türlü ürünün satılması ve pazarlanması için danışmanlık hizmeti vereceğiz. Şiddete maruz kalan ve hak ihlaline uğrayan kadınlara, Kadın ve Aile Hizmetimiz kapsamında ücretsiz olarak hukuksal ve psikolojik destek vereceğiz. Yaşam Merkezleri kuracağız. Aynı zamanda hem engelli vatandaşlara, hem de ailelerine psiko-sosyal destekler verecek ve aktiviteler düzenleyeceğiz. İhtiyacı olan engelli vatandaşlarımız için mesleki eğitim kanalları oluşturacağız, daha fazla vatandaşımızı iş hayatına dahil edeceğiz. İmamoğlu kararını vermiş, 31 Mart'ta İYİ Belediyecilik Adana ve İmamoğlu'na İYİ gelecek” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°