“VALİLİK KUPASI”NI KEREM TUNCER VE ALPAY AKDİLEK KAZANDI
Manşet Haber 8.05.2018 09:34:03 0

“VALİLİK KUPASI”NI KEREM TUNCER VE ALPAY AKDİLEK KAZANDI

“VALİLİK KUPASI”NI KEREM TUNCER VE ALPAY AKDİLEK KAZANDI

Adana’da düzenlenen ve büyük ilgi gören Dünya Offshore Grand Prix Şampiyonası yarışlarında , 88 bordo numaralı “BHS-Yuka Yachts” isimli sürat teknesi “Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kupası”nı, Kerem Tuncer ve Alpay Akdilek ikilisi ise “Valilik Kupası” nın sahibi oldu.
Seyhan Baraj Gölü’nde gerçekleştirilen yarışların son etabına Vali Mahmut Demirtaş, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Çukurova Kaymakamı Osman Sarı, Yelken Kulübü yönetici ve üyeleri, oda ve dernek başkanları ile davetliler ve vatandaşlar katıldı.
Sürat teknelerinin büyük bir mücadele verdiği yarışlar sonucunda “Dünya Offshore Grand Prix Şampiyonası Valilik Kupası” yarışını, Büyükşehir Belediyesi Kupasını da kazanan pilotlar Kerem Tuncer ve Alpay Akdilek idaresindeki “BHS-Yuka Yachts” isimli sürat teknesi kazanırken, Kerim Zorlu ve Turgut Kaynak idaresindeki “Efe Project” isimli sürat teknesi ikinci, Tuğberk Uca ve Orçun Tufan idaresindeki “Beşiktaş-Işıklar” adlı sürat teknesi ise üçüncü oldu.
Yarışmada dereceye giren sporcuları tebrik ederek ödüllerini ve kupalarını veren Vali Mahmut Demirtaş, Adana’nın tanıtımına büyük katkı sunan, görsel güzelliklerle de izleyenlere heyecanlı anlar yaşatan şampiyonanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Vali Mahmut Demirtaş, Adana’nın modern yüzünü ve pek çok alandaki uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapma kapasitesini tüm dünyaya yansıtan bu tür etkinliklerin daima destekçisi olacaklarını sözlerine ekledi

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32° / 18.5°