VELİ KÜÇÜK’ÜN FOTOĞRAFI BARO BAŞKANLARI KÖŞESİNDE
Manşet Haber 28.01.2022 15:09:06 0

VELİ KÜÇÜK’ÜN FOTOĞRAFI BARO BAŞKANLARI KÖŞESİNDE

VELİ KÜÇÜK’ÜN FOTOĞRAFI BARO BAŞKANLARI KÖŞESİNDE






Adana Barosunun 29. ve 30. Dönem başkanlığını yapan, Türkiye Barolar Birliği  yönetiminde Genel Sekreterlik görevine seçilen Av. Veli Küçük'ün fotoğrafı Avukatlar Salonu’nda Baro Başkanları Köşesine asıldı.





Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz törende yaptığı konuşmada, Adana Barosu adına mesleğimize ve baromuza yaptığı katkılarından dolayı Av. Veli Küçük’e şükranlarını sundu. Birlikte görev yapmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. O döneme ait çalışmalar hakkında kısa bilgiler verdi.





Türkiye Barolar Birliği Genel Sekreterliği görevini yürütecek olan Av. Veli Küçük’e başarı ve kolaylıklar diledi.





Türkiye Barolar Birliği Genel Sekreteri ve Adana Barosunun 29. ve 30. Dönem Başkanı Av. Veli Küçük, “İki dönem Başkanlığını yaptığım Adana Barosu'nda tüm faaliyet ve çalışmalarımızı birlikte yürüttüğümüz yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarıma, kurullarda görev ve sorumluluk alan üyelerimize, emek ve katkı sunan tüm meslektaşlarıma ve bu dönem içinde sırtladığımız hizmet yükünü birlikte taşıdığımız özverili Baro Personelimize göstermiş oldukları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Adana Barosu'nda başkanlık yapmak meslek yaşamımın en büyük onurudur. İki dönem Başkanlığını yaptığım bu çatı altında mücadele ve dostluk dolu güzel günler yaşadım, 31. Dönem Yönetim Kurulunun bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve duruşla Adana Barosunun çıtasını daha da yukarı çıkaracağına eminim.” şeklinde konuştu.





Adana Barosu’nun cesur ve ilkeli duruşuyla, hukuk ve adalet mücadelesiyle Türkiye’de farklılığını ortaya koyan bir meslek kuruluşu olduğunu söyledi. Bu duruşun hak ve özgürlük temelli bir duruş olduğunu ve bu geleneğin halen devam ettiğini, aynı bakışın Türkiye Barolar Birliğinin yeni döneminde de var olduğunu ifade etti. Adana Barosunun, yerelden ülke geneline yayılan, öncü kimliğini, demokrasi, hukuk devleti ve yargı bağımsızlığı mücadelesini sonuna kadar sürdüreceğine vurgu yaptı.









Av. Gökayaz ve Av. Küçük, daha önceden baroda başkanlık yapan meslektaşlarının fotoğraflarının olduğu bölüme geçtiler. Av. Gökayaz, Av. Veli Küçük’e hizmetlerinden dolayı çiçek takdim etti. Baro Başkanları Köşesi’ndeki panoya Av.Küçük’ün fotoğrafını da birlikte astılar.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°