YEŞİLOBA ‘YA SEYMER VE KAPALI SEMT PAZARI
Manşet Haber 10.08.2018 00:20:36 0

YEŞİLOBA ‘YA SEYMER VE KAPALI SEMT PAZARI

YEŞİLOBA ‘YA SEYMER VE KAPALI SEMT PAZARI

Seyhan Belediyesi Yeşiloba Mahallesi’ne 5 milyon 220 bin liralık yatırımla içerisinde meslek edindirme merkezi (SEYMER) ve kapalı semt pazarının da olduğu çok amaçlı tesisin temeli atıldı.

Temel atma törenine Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanı Avukat Emrah Kozay, CHP ilçe başkanları, mahalle muhtarları ile yurttaşlar katıldı.

[caption id='attachment_96667' align='aligncenter' width='660'] DCIM100MEDIADJI_0032.JPG[/caption]

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, çok az zamanda çok önemli yatırımlara imza attıklarını belirterek bu başarının altında çok çalışmanın yattığının altını çizdi. Karalar, “Adana’nın sıcaklardan boşaldığı bir dönemde temel atma törenine gösterdiği ilgiden dolayı mahalle halkına teşekkür ediyorum. Tabi bu mahallede evladını bu şekilde karşılamalı. Kayınvalidem bu mahallede otururdu hep semt pazarını sorardı ama görmek nasip olmadı. Tabi ki çok önem verdiğimiz gelişen güzelleşen Yeşiloba’ya bu hizmeti yaptığım için son derece mutluyum. Seyhan’ın her noktasına hizmet veriyoruz. Bizim Adana’ya getirdiğimiz mahalle merkezlerini önemsiyoruz. Çok çalışıyoruz. Zaten bu kadar hizmetin temeli de çok çalışmaktan geçiyor ” dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°