‘Yılın Defans Oyuncusu’na Talip Var
Manşet Haber 13.05.2014 00:26:23 0

‘Yılın Defans Oyuncusu’na Talip Var

‘Yılın Defans Oyuncusu’na Talip Var

Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden İstanbul takımlarından Pendikspor’da sol bek oynayan futbolcu Recep Yılmaz 2013-2014 sezonunda gösterdiği üstün performansla ‘Yılın Defans Oyuncusu’ seçildi.

Adana takımlarının da yakından ilgilendiği Yılmaz, futbol camiasının tanıdığı Marka Futbol Yılın Futbol Oscarları’na adını yazdırarak transfer sezonunda öne çıkmayı başardı.recep_yilmaz1 (1)

Marka Futbol Dergisi ve web sitesinin her yıl düzenlediği ‘Marka Futbol Yılın Futbol Oscarları Ödül Töreni’ bu yıl da İstanbul Bakırköy Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Sunuculuğunu ünlü spor yazarı Ümit Aktan’ın yaptığı törende 2. Lig Beyaz Grup’ta Yılın Defans Oyuncusu Onur Ödülü’ne layık görülen Recep Yılmaz ödül almaktan onur duyduğunu söyledi. Eski ünlü futbolcular Saffet Sancaklı, Tanju Çolak, Cihat Aslan, PTT 1. Lig, Spor Toto 2. Lig takımlarının teknik direktörleri ve futbolcularının yanı sıra Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun da hazır bulunduğu ödül töreninde konuşan Marka Futbol Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer, “Bir yıl boyunca ter döken futbolcuları tebrik ediyorum. Hepsi bir birinden değerli oyuncular olmasına rağmen içlerinden değerlendirmeler sonucu ödüle layık görülen futbolcularımıza da başarılar diliyorum.” diye konuştu.

recep_yilmaz1 (2)

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

39.9° / 23.3°