ZEYDAN KARALAR’DAN ÖNSEÇİM SMS’İ
Manşet Haber 3.02.2024 23:23:13 0

ZEYDAN KARALAR’DAN ÖNSEÇİM SMS’İ

ZEYDAN KARALAR’DAN ÖNSEÇİM SMS’İ

CHP, Adana’da sadece Karataş ilçesinde belediye başkan adayını örgüt gözetiminde önseçimle yaptı. Seyhan, Yüreğir, Çukurova ve Sarıçam ilçelerinde ise belediye meclis üyeleri örgüt gözetiminde eğilim yoklaması gerçekleştirdi.

4 ilçede belediye meclis üyelerinin eğilim yoklaması ile belirleneceğinin duyurulmasından sonra, CHP’de gözler Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a çevrildi. ABB Başkanı Karalar’ın her ilçede meclis üyeleri için liste hazırladığı iddiaları yaygınlaştı. Bu iddialar üzerine ABB Başkanı Zeydan Karalar 2 gün üst üste CHP üyelerine 2 ayrı sms gönderdi. İşte o sms’ler:

“Kıymetli Partililerim,

Daha önce de belirttiğim gibi, hiçbir ilçede hiçbir anahtar listem yoktur. Bu yönde gelen bilgilere itibar etmeyiniz. Hepiniz benim kardeşimsiniz. Demokratik bir seçim olmasını diliyorum.

Bütün adaylarımıza başarılar.

Zeydan Karalar T.C Adana Büyükşehir Belediye Başkanı    '

 

 

 

 

 

 

 

 



Seyhan ve Çukurova ilçelerinde belediye meclis üyelerinin önseçimler belirlenmesinde ABB Başkanı Zeydan Karalar'ın SMS göndermesine rağmen listeler in belirlenmesinde etkili olduğu iddiaları konuşulmaya devam ediyor.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°